Перший в Україні моніторинг щодо Covid-19

Перший в Україні моніторинг щодо Covid-19
Перший в Україні моніторинг політик щодо Covid-19 враховує і досліджує ті рішення, які впроваджувалися на території всієї України. Про це заявила Валерія Вершиніна, експертка благодійного фонду “Стабілізейшен Суппорт Сервісез” під час Міжрегіонального форуму внутрішньо переміщених осіб «Ми - нові харків'яни», який відбувся в Харкові 10-ого вересня.

Одне із завдань моніторингу —встановити, наскільки ресурси, які виділяються на місцевому та національному рівні, доступні для вразливих груп населення, зокрема для переселенців.

“Ми сподіваємся, що це дозволить узагальнити той позитивний досвід, який наразі є, з іншого боку, не поширювати досвід, який є неефективним і дискрімінуючим.”—зазначила Вершиніна.

Повний текст моніторингу буде оприлюднено у жовтні 2020-ого. На основі зібраних даних учасники і учасниці проекту розроблять і представлять урядовцям рекомендації на майбутнє: і для виходу з карантину, і на випадок нових хвиль вірусу.

Проєкт “Моніторинг політик кризового реагування на COVID-19 на регіональному і національному рівні силами громадянського суспільства” реалізується БО БФ “Стабілізейшен Суппорт Сервісез”за підтримки Чорноморського Трастового Фонду (Black Sea Trust for Regional Cooperation), проєкту Німецького фонду Маршалла США (German Marshall Fund of the United States).
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі