Philip Morris International Inc. розпочинає продаж продуктів KT&G в Україні

Philip Morris International Inc. розпочинає продаж продуктів KT&G в Україні
Українська філія компанії Philip Morris International Inc. (PMI) оголошує початок продажу в Україні нового пристрою для нагрівання тютюну KT&G Lil SOLID і тютюнових стіків Fiit. У пристрої нагрівальний елемент у формі голки рівномірно нагріває тютюн зсередини і забезпечує чотири сеанси використання поспіль без очікування.

Україна стала другим ринком у світі, на якому PMI представив продукти KT&G – провідного південнокорейського виробника нікотиновмісної продукції. У січні компанії підписали угоду про партнерство, на підставі якої PMI почав продавати бездимні продукти KT&G, а також їхні розробки за межами Південної Кореї.

«Це важливий крок на шляху до створення майбутнього без сигаретного диму. Вже більше 700 тис. курців в Україні перейшли на IQOS, основний продукт у категорії бездимних альтернатив в Україні. Але наша мета – забезпечити повнолітнім курцям доступ до максимально повного спектру менш шкідливих альтернатив курінню. Ми хочемо, щоб кожен курець міг знайти саме той пристрій, що дозволить йому відмовитися від сигарет на користь кращої альтернативи», – сказав Костас Сальварас, генеральний директор Філіп Морріс Україна, Кавказ і Молдова.
Fiits став другим після Heets продуктом, сертифікованим в Україні згідно з державним стандартом як тютюн для нагрівання. Дослідження підтвердили відсутність процесів горіння під час його використання .

Цей важливий крок на шляху до формування майбутнього без сигаретного диму заснований на інших недавніх досягненнях, пов'язаних з існуючим портфелем бездимної продукції PMI. Станом на 30 червня у всьому світі налічувалося 15,4 мільйона повнолітніх користувачів системи нагрівання тютюну IQOS компанії PMI, з яких 72% (більше 11 мільйонів) вже відмовилися від куріння і перейшли на IQOS . Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA) дозволило продаж системи нагрівання тютюну IQOS як тютюнового виробу з модифікованим ризиком. Таким чином, FDA визнало, що IQOS – це принципово інший тютюновмісний продукт, який є кращим вибором для повнолітніх курців, які б інакше продовжували курити.

Компанія Philip Morris International Inc.: Створення майбутнього без сигаретного диму

Компанія Philip Morris International Inc. (PMI) – перша тютюнова компанія, яка трансформує свій бізнес, щоб створити майбутнє без сигаретного диму та, у кінцевому підсумку, замінити сигарети на бездимні продукти в інтересах повнолітніх споживачів, які інакше продовжували б курити, суспільства, компанії та своїх акціонерів. PMI – провідна міжнародна тютюнова компанія, що займається виробництвом і продажем сигарет, бездимних продуктів та електронних пристроїв і аксесуарів, що їм належать, а також інших никотинвмісних продуктів. Крім того, PMI вивела систему нагрівання тютюну IQOS і тютюнові стіки до неї на ринок США за допомогою ексклюзивної ліцензійної угоди з Altria Group, Inc. після отримання дозволу від Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA). PMI будує майбутнє, спираючись на нову категорію бездимних продуктів, які, хоча і не є абсолютно нешкідливими, являють собою набагато кращу альтернативу, ніж продовження куріння. Завдяки можливості використовувати різні сфери науки при розробці продуктів, найсучаснішу виробничу базу і наукові обґрунтування, PMI прагне забезпечити відповідність своїх бездимних продуктів перевагам повнолітніх споживачів і строгим нормативним вимогам. Асортимент бездимних продуктів PMI під брендом IQOS включає категорію тютюну для нагрівання і електронні випарники. За оцінками PMI, станом на 30 червня 2020 рок, близько 11,2 млн повнолітніх курців по всьому світі перейшли на використання IQOS і відмовилися від сигарет. Сьогодні IQOS продається в найбільших містах або по всій території 57 ринків. Додаткову інформацію можна отримати на веб-сторінках PMI: https://www.pmi.com/; https://www.pmiscience.com/.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі