Підтримка спортсменів та платіжні інновації від Visa на Зимових Олімпійських Іграх у Пхенчхані 2018

Підтримка спортсменів та платіжні інновації від Visa на Зимових Олімпійських Іграх у Пхенчхані 2018
Олімпійські ігри стануть майданчиком для демонстрації інноваційних платіжних технологій та пристроїв Visa: значки, стікери та рукавички з технологією NFC

9 лютого відбудеться офіційне відкриття Зимових Олімпійських ігор і хоча глядачі тільки прибувають до Пхенчхану, активне життя спортивного селища вже вирує. Це справжнє містечко зі своєю інфраструктурою, а у тому, що стосується платежів – це одне з найбільш інноваційних поселень світу на даний момент, завдяки офіційному спонсору Олімпійських ігор, компанії Visa.

Visa підтримує Олімпійські Ігри вже 32 роки, а у 2000 році компанія створила унікальну міжнародну Команду Visa, до якої входять спортсмени з різних країн, яким Visaнадає спонсорську підтримку. Від Українидо команди Visa 2018увійшла Олена Підгрушна, біатлоністка та олімпійська чемпіонка. Разом з Оленою до Команди Visa приєдналися представниця Білорусі, біатлоністка Дар’я Домрачева, перша жінка-хокеїстка в НХЛ, Хіларі Найт з США, багаторазовий олімпійський медаліст та чемпіон світу у стрибках з трампліну Камил Кох з Польщі та інші видатні та перспективні олімпійці.

Компанія Visa – ексклюзивний платіжний партнер Олімпійський ігор, що надає підтримку та управління всією платіжною інфраструктурою на всіх місцях проведення ігор. Це – понад 1 000 безконтактних POS-терміналів, що приймають платежі з мобільних та носимих пристроїв. На Зимових Олімпійських іграх компанія представить:

Пам’ятний олімпійський значок – платіжний інструмент і пам’ятний сувенір, що продовжує багаторічні традиції колекціонування олімпійських значків.
Платіжні рукавички – надзвичайно зручний засіб оплати на Зимових Олімпійських іграх. Рукавички обладнані двоінтерфейсним чипом і антеною для безконтактних оплат на території офіційних об’єктів ігор, а також на всіх сумісних зчитувальних пристроях по всьому світу.
Стікер – тонкий і гнучкий стікер, який можна наклеїти майже на будь-що, із вбудованим чіпом з подвійним інтерфейсом. Дозволить зручно здійснювати миттєві платежі. Колекція складається з 8 оригінальних дизайнів, включаючи білого тигра Сухорана – офіційного символу Зимових Олімпійських ігор 2018.

«Бути частиною Олімпійського руху – це надихаюча можливість для нас. Спортсмени дають нам приклад прагнення до мети, і підтримка від Visaнадає їм можливість зосередитись на підготовці до змагань. Сподіваюсь, що це допоможе Олені Підгрушній досягти найкращих результатів. Ми також ретельно готуємось до Олімпійських ігор, щоб продемонструвати найцікавіші інновації на сьогодні і, можливо, навіть зазирнути у майбутнє платіжних технологій», – прокоментував Дмитро Крепак, в.о. голови регіону СНД та Південно-Східної Європи, Visa.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі