Пілоти Drag Racing отримали в подарунок паливо від «Параллелі»

Пілоти Drag Racing отримали в подарунок паливо від «Параллелі»
В Маріуполі відбувся фінал щорічних змагань з автоспорту Drag Racing-2017. Компанія «Параллель» вже традиційно стала офіціальним паливним партнером цього грандіозного заходу, заснувавши спеціальний призовий фонд для самого сильного класу Pro. Переможці цієї номінації отримали в подарунок від нафтотрейдера паливо для своїх автівок.

Змагання Drag Racing-2017 стартували в Маріуполі в травні цього року, а фінішували перегони у жовтні 2017 року. Взагалі, захід для любителів автоспорту проводиться в Маріуполі майже 10 років. «В змаганнях була досить велика перерва, майже 4 роки, через військові дій на Донбасі. І тільки завдяки підтримці міської влади Маріуполя та наших постійних спонсорів, ми змогли відродити улюблені змагання автомобілістів Східної України. Вже після стартового етапу змагань в травні ми зрозуміли, як народ скучив за такими заходами. Про це свідчила і кількість учасників, і число глядачів», - поділився своїми враженнями Микола Мельник, голова громадської організації «Автолюбителі Маріуполя».

У п'яти етапах перегонів, які проходили з травня по жовтень на території старого маріупольського аеродрому, взяли участь не тільки автомобілісти Донецької області. Тут були пілоти з Дніпропетровської та Запорізької областей (Бердянськ, Кривий Ріг). За словами організаторів, на фінальний етап змагань приїхало понад 57 автомобілів, а подивитися захід прийшло понад 1 тисячі осіб. В цілому, в Drag Racing-2017 взяли участь близько 70 авто і відвідало 10 тисяч осіб.

Змагання атомобілів проходили в різних класах: любителі, стріт та Pro. «Параллель» підтримала гонщиків найсильнішою категорії Pro, в якої брали участь автомобілі з об'ємом двигуна від 1,6 куб.см і вище 3,5 куб.см, а також машини, спеціально підготовлені для перегонів. Переможцями в цьому класі стали:

- Іван Дандик на своєму OPEL Corsa (категорія 1 и 2 клас, об'єм двигуна до 1,6 см3 та 2,0 см3)
- Євген Каменський на ВАЗ 2113 (категорія 3 клас, об'єм двигуна до 3,5 см3)
- Артем Сухарєв на Mitsubishi Lancer Evo (категорія Unlim, об'єм двигуна віще 4800 см3).

Ппереможці отримали в подарунок від нафтотрейдера талони на бензин Perfekt-95.

«Дрег-рейсінг - видовищний та красивий вид спорту, який викликає у публіки позитивні емоції, а учасники гонок заряджаються драйвом та азартом. Ми бачимо, що з кожним роком у цього виду спорту все більше шанувальників. Відрадно, що до пілотів Донецького регіону приєднуються автомобілісти із Запорізького і Дніпропетровського регіонів, де теж є наші АЗК. Звичайно, ми завжди готові підтримувати такі захоплюючі спортивні заходи і презентувати наше паливо Perfekt-95, яке ідеально підходить для моторів гоночних автомобілів», - отметил Христо Іванчев, генеральний директор компанії «Параллель».

Відзначимо, що «Параллель» підтримує й інші автозаходи - автоквести, битви автоклубів, ралі та мотокроси.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі