Платформа Amazon Web Services (AWS) оголосила про розширення своїх рішень на базі процесорів AMD EPYC

Платформа Amazon Web Services (AWS) оголосила про розширення своїх рішень на базі процесорів AMD EPYC
Весна і літо обіцяють бути цікавими: будьте готові до приголомшливих новин від компанії AMD в області рішень для ЦОДів. В середині року в сімействі AMD EPYC наступного покоління буде анонсований перший процесор для центрів обробки даних, виконаний по техпроцесу 7-нм. Сподіваємося, що інформація нижче виявиться корисною і продемонструє нові можливості компанії AMD в цій динамічній галузі.

Минулого тижня платформа Amazon Web Services (AWS) оголосила про розширення своїх рішень на базі процесорів AMD EPYC. Нововведення стосуватимуться в тому числі і регіонів продажів. Слідом компанія Google оголосила про своє рішення використовувати спеціально розроблені графічні рішення компанії AMD для стрімінгового ігрового сервісу Stadia. Також минулого тижня компанія AMD повідомила, що її новим клієнтом стала японська компанія NTT Data. В рамках співпраці здійснюється підтримка платформи для здійснення платежів CAFIS. А на цьому тижні ми поділимося подробицями про роботу з новим замовником в сфері хмарних сервісів - компанією HostKey.

Всі ці досягнення компанії AMD стали можливі багато в чому завдяки запуску нового високочастотного процесора AMD EPYC 7371, який тепер доступний для компанії HPE (більш докладно можна прочитати в блозі про серверні рішення AMD). Рішення сімейства EPYC від AMD дійсно унікальні і є лідерами за кількістю операцій з плаваючою комою. При цьому архітектура рішень AMD захищена від таких загроз безпеки, як Foreshadow і Spoiler.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі