ПЛАТФОРМА LG WEBOS 3.5 SMART TV ПРОЙШЛА СЕРТИФІКАЦІЮ ЗА СТАНДАРТОМ COMMON CRITERIA

ПЛАТФОРМА LG WEBOS 3.5 SMART TV ПРОЙШЛА СЕРТИФІКАЦІЮ ЗА СТАНДАРТОМ COMMON CRITERIA
Остання версія платформи LG Smart TV сертифікована відповідно до глобального стандарту CC (Загальні критерії) за підвищений рівень інформаційної безпеки

СЕУЛ, 8 травня 2017 р. – Платформа LG webOS 3.5 Smart TV була сертифікова-на відповідно до стандарту Common Criteria (CC) за вдосконалене програмне за-безпечення з безпеки додатків – Application Security Solution Version 1.0. Сьогодні користувачі все частіше замислюються про захист своїх пристроїв, підключених до мережі Інтернет. Отримавши міжнародне визнання, LG продовжує зберігати лідерство в сегменті безпеки «розумних» телевізійних технологій.

Платформа webOS 3.5 пройшла тестування відповідно до критеріїв оцінки захи-щеності інформаційних технологій Common Criteria. Щоб убезпечити програмне забезпечення, державні установи, банки та інші організації використовують стан-дарт ISO/IEC 15408. Двадцять сім країн світу, серед яких Австралія, Франція, Японія, Корея і США*, визнали цей стандарт найнадійнішим. Тестування переві-рило 3 етапи безпеки телевізорів: безпека установки додатків, безпека виконання додатків і безпека контенту додатків із кодованим керуванням цифровими права-ми (DRM).

LG webOS 3.5 забезпечує надійний захист установки додатків і блокує установку неавторизованих шляхом ретельної перевірки справжності цифрового підпису. Для LG App Store передбачено формування цифрового підпису, що гарантує ви-користання справжніх додатків, завантажених виключно в LG App Store. LG webOS 3.5 також забезпечує безпеку в залежності від типу додатків – додатки платформи (нативні додатки) або веб-додатки. Для нативних додатків платформа webOS 3.5 використовує технологію sandboxing (пісочниця), завдяки якій система безпеки блокує доступ до неавторизованих каталогів/файлів системи, спеціальних файлів та інших даних. LG webOS 3.5 використовує тільки затверджений інтерфейс API (інтерфейс програмування додатків) для безпечного доступу до конфіденційної інформації у файловій системі. Крім того, остання версія платформи LG webOS забезпечує надійну перевірку DRM-ліцензії, розробленої для декодування контенту на пристроях RAM-пам'яті та створення резервованого декодованого контенту на пристроях флеш-пам'яті.

«При створенні платформи webOS 3.5, що забезпечує безпеку додатків і найви-щий рівень приватності, ми врахували всі деталі, – сказав Дж. Г. Хванг (JH Hwang), старший віце-президент і керівник центру досліджень та розробок компанії LG Home Entertainment. – З огляду на інтерес користувачів до питань безпеки продуктів ми поліпшили захищеність платформи LG Smart TV. Сертифі-кація Common Criteria ще раз підтверджує, що ми рухаємося в правильному на-прямку, розробляючи продукти для підвищення безпеки користувачів і захисту інформації».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі