Податково-юридична практика компанії EY в Україні надалі посилює свої позиції на ринку

Податково-юридична практика компанії EY в Україні надалі посилює свої позиції на ринку
Високий професіоналізм фахівців податково-юридичної практики компанії EY в Україні було відзначено у 16-му випуску Ukrainian Law Firms. А Handbook for Foreign Clients («Українські юридичні фірми 2018. Довідник для іноземних клієнтів»), опублікованому видавництвом «Юридична практика».

EY в Україні названо однією з найбільш авторитетних юридичних практик у таких галузях, як: «Корпоративне право та M&A», «Енергетика та природні ресурси», «Фармацевтика / Медицина то охорона здоров’я» і «Трудове право». Зокрема, дві угоди M&A, які супроводжували фахівці EY в Україні, увійшли до ТОП-15 угод 2017 року за вартістю. Йдеться про наші послуги MK Group щодо угоди з продажу агробізнесу та супровід у зв’язку з придбанням компанією «Розетка» складського комплексу «Логістичний парк» у Київській області.

EY в Україні була визнана лідером ринку в галузі податкового консультування та однією з найбільш авторитетних практик у галузях «Вирішення податкових спорів» і «Трансфертне ціноутворення».

Податково-юридична практика EY в Україні також займає провідні позиції у сферах «Сільське господарство», «Нерухомість», «Будівництво», «Земельне право», «Роздрібна торгівля», «Банківська справа», «Фінанси і реструктуризація», та надалі посилює свої позиції у галузях «Інфраструктура» та «IT / Телекомунікації і медіа» завдяки реалізації комплексних і масштабних проектів.

Також було відзначено високий професіоналізм фахівців податково-юридичної практики. Володимир Котенко, партнер, керівник податково-юридичної практики, визнаний найавторитетнішим юристом у сфері податкового консультування. Альберт Сич, партнер, керівник юридичної практики, був названий провідним юристом у сферах корпоративного права і M&A, енергетики і природних ресурсів і відзначений в інших сферах. Також провідними фахівцями визнані: Ігор Чуфаров, партнер, – у галузі трансфертного ціноутворення; Ірина Калита, асоційований партнер, – у сфері податкового консультування; Галина Хоменко, директор, – у галузі трудового права. Експерти видання також відзначили серед ключових професіоналів у різних галузях права Ольгу Горбановську, партнера, Богдана Мальнєва, старшого юриста, та Ірину Коваленко, старшого юриста.

Про «Українські юридичні фірми. Довідник для іноземних клієнтів»

Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients («Українські юридичні фірми. Довідник для іноземних клієнтів») – незалежний щорічний довідник, що охоплює провідні українські юридичні компанії у ключових галузях права, видається з 2003 року. Видання базується на опитуванні учасників ринку та даних, поданих юридичними фірмами. Довідник підготовлений видавництвом «Юридична практика».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі