Подробиці про чіпсети AMD AM4 X570 і програму сертифікації Ryzen 3000 Ready

Подробиці про чіпсети AMD AM4 X570 і програму сертифікації Ryzen 3000 Ready
На виставці Computex 2019 президент і генеральний директор компанії AMD доктор Ліза Су анонсувала найпередовіший настільний процесор в світі - AMD Ryzen третього покоління, а також оголосила про випуск першого чіпсета з підтримкою інтерфейсу PCIe 4.0 - X570.

У зв'язку з цим ми б хотіли розповісти докладніше про новий чіпсеті AMD X570 для сокета AM4. Компанія AMD пропонує передове технологічне рішення для ентузіастів, геймерів і творців контенту, яке підтримує PCIe 4.0. Цей інтерфейс на 42% швидше, ніж PCIe 3.0, і забезпечує високу продуктивність відеокарт, мережевих пристроїв, накопичувачів NVMe, карт мережі Ethernet і ін.

Поряд з чіпсетом X570 і процесорами AMD Ryzen третього покоління компанія AMD також запускає програму Ryzen 3000 Ready. На коробках нових материнських плат, багато з яких будуть анонсовані на Computex на цьому тижні, користувачі можуть знайти ярлик «AMD Ryzen Desktop 3000 Ready», який означає сумісність з процесором Ryzen 3го покоління.
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі