Посилення команди SAP у Південно-Східній Європі: у штаті новий головний операційний директор

Посилення команди SAP у Південно-Східній Європі: у штаті новий головний операційний директор
Компанія SAP оголосила про нового регіонального операційного директора (СОО) в Південно-Східній Європі. Александер Мейкснер, який раніше очолював Platform&Technology в SAP Центральної та Східної Європи, тепер не тільки виконуватиме обов'язки операційного директора, а й керуватиме хмарними продажами в підрозділах SAP Південно-Східної Європи. З його приходом управлінська команда повністю укомплектована й готова продовжувати зростання та трансформацію в регіоні, який нараховує 1935 працівників у 12 країнах.

У нещодавньому оголошенні SAP запустила ініціативу «Зростання з SAP» (Rise with SAP) — програму, яка допоможе клієнтам за три простих кроки трансформувати ІТ-ландшафт і перенести його в хмару. Дбаючи про успіх і підтримуючи клієнтів у країнах Південно-Східної Європи, у цій трансформаційній подорожі було надзвичайно важливо укомплектувати управлінську команду. Це вдалося зробити завдяки Александеру Мейкснеру, який разом з Жозефін Галла, виконавчим директором SAP Південно-Східної Європи, буде очолювати компанію в цьому регіоні.

«Приєднання Алекса до команди – це неймовірна честь і справжня удача для нашого регіону. Завдяки його досвіду роботи в Platform&Technolgy ми готові перемагати в хмарі та допомагати нашим клієнтам отримувати переваги від, здавалося б, доволі складної подорожі. Я з нетерпінням чекаю нашої співпраці, враховуючи його величезний досвід роботи в Центрально-Східній Європі, а також в Австрії, де наші клієнти вважають Александра надійним партнером», – заявила Жозефін Галла, виконавчий директор SAP Південно-Східної Європи, вітаючи нового керівника в управлінській команді.

«Зростання з SAP» (RISE with SAP) пропонує клієнтам на всіх етапах цифрової трансформації абсолютно новий спосіб зміни процесів для досягнення кращих бізнес-результатів. Зі своєю надійною екосистемою партнерів компанія SAP забезпечить швидке отримання переваг і неймовірну гнучкість для процвітання в теперішніх мінливих умовах – і все це без значних початкових інвестицій.

«Приєднатися до керівної команди Південно-Східної Європи – це цікавий виклик, адже він поєднує всі мої захоплення в одній ролі. Platform&Technology назавжди залишиться частиною мого ДНК, розвиток людей є постійною складовою моєї концепції лідерства, а вдосконалення та спрощення процесів є основою всіх наших прагнень у SAP. Перехід у хмару за допомогою пропозиції “Зростання з SAP” є для наших клієнтів єдиним логічним кроком у цифрове майбутнє стійкого зростання», – додав новий операційний директор.

Александер Мейкснер живе у Відні, Австрія. Він розпочав свою кар'єру в SAP у 2016 році на посаді керівника аналітики в Центрально-Східній Європі, а в 2018 році був призначений керівником платформи. До того як приєднатися до SAP, він працював у Oracle в департаментах продажів та управління продажами в регіоні EMEA, відповідаючи за аналітику й управління ефективністю підприємств. До Oracle він працював у E&Y, Aral AG та Sony. Александер отримав диплом інженера та економіста, спеціалізується на розподіленні AI в університеті Відня та є бакалавром машинобудування.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі