Послуга охорони нерухомості SafeHome від Київстар відтепер в нових містах

Послуга охорони нерухомості SafeHome від Київстар відтепер в нових містах
Завдяки «розумному» рішенню від Київстар абоненти будь-яких мобільних операторів можуть контролювати безпеку своїх будинків та квартир зі смартфонів ще в чотирьох містах України.

З 1 травня 2019 року послуга моніторингу та охорони нерухомості SafeHome від Київстар та «Охоронного Холдингу» буде доступна в Маріуполі, Павлограді, Кривому Розі, Кам'янському (Дніпродзержинськ). Заявки на підключення можна подавати вже зараз на сайті Київстар.

«В минулому році ми запропонували клієнтам «розумний» охоронний пристрій, - коментує Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар. «Користувачі високо оцінили зручність, надійність і гнучкість системи, зазначивши, що підключення проходить швидко, кваліфіковані фахівці допомагають налаштувати і розібратися в управлінні пристроями».

Першими містами, де була запущена послуга SafeHome в листопаді 2018 року, стали Дніпро, Запоріжжя, Львів, Київ і кілька населених пунктів у Київській області: Вишневе, Боярка, села Чайки, Білогородка, Софіївська і Петропавлівська Борщагівка. Київстар та «Охоронний Холдинг» планують продовжувати розширювати покриття послуги на території всієї України, зберігаючи якість. Для цього необхідно забезпечити достатню кількість груп реагування і фахівців для технічної підтримки, які підключають квартири і будинки до системи охорони. Бажаючі підключити послугу SafeHome в населеному пункті, де послуга ще недоступна, можуть залишити заявку на підключення. Київстар спільно з партнером аналізують попит, і як тільки партнер забезпечує наявність групи реагування та технічну команду необхідним обладнанням в цьому населеному пункті, з клієнтом зв'язується фахівець Київстар.

Клюцківський Анатолій Іванович, заступник генерального директора компанії "Охоронний Холдинг» додає: «SafeHome - це розроблене спільно з фахівцями Київстар новаторське, бездротове і надійне рішення в сфері безпеки, яке ми допоможемо налаштувати під конкретні завдання користувача. Наша місія забезпечити комфорт та безпеку, зберегти найцінніше для клієнта - спокій рідних, його житло та майно».

Нагадуємо, що «розумне» коробкове рішення SafeHome включає охоронне обладнання, його монтаж та підключення, мобільний додаток для керування SafeHome та контролю приміщень (версії для Android та iOS). За клієнтами закріплюються персональні менеджери.

Детальніше про те, як придбати пристрій і підключити послугу, як працює система і в чому її переваги, ви дізнаєтеся на сайті Київстар в розділі SafeHome.

Також Київстар пропонує ринку IoT-автосигналізацію «Автотрекінг».
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі