ПОСОЛЬСТВО В’ЄТНАМУ В ГОСТЯХ У ОРГАНІЗАТОРІВ СОРОЧИНСЬКОГО ЯРМАРКУ

ПОСОЛЬСТВО В’ЄТНАМУ В ГОСТЯХ У ОРГАНІЗАТОРІВ СОРОЧИНСЬКОГО ЯРМАРКУ
26 квітня цього року відбулася неофіційна поїздка делегації Посольства Соціалістичної Республіки В’єтнам у складі Посла пана Нгуєн Мінь Чі, Першого Секретаря пана Хо Чунг Тхань та працівника відділу торгівлі пана Ноанг Дінь Чай в село Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області, до місця проведення Національного Сорочинського ярмарку. Високоповажні гості висловили бажання, щоб Посольство В’єтнаму і цього року взяло участь у ярмарку. Адже, минулорічна в’єтнамська експозиція, хоч і була невеликою, але користувалась великим інтересом серед гостей ярмарку, там завжди було велелюдно, а товари швидко розкуповувались. Українці з задоволенням знайомилися з пропозиціями далекої азійської країни, а представники цієї країни висловлювали щире захоплення масштабами і красою ярмарку, особливо його культурно-мистецькою програмою.
Тому і вирішили наші гості взяти участь у ярмарку вдруге, але, щоб більш масштабніше та краще підготуватись, розпочали цю роботу заздалегідь, обрали місце для своєї експозиції, обговорили організаційні питання. Приймали і супроводжували делегацію керівник проекту «Сорочинський ярмарок» Світлана Свищева, директор ТОВ «Сорочинський ярмарок» Юлія Єрмакова та старший менеджер товариства Раїса Ананенко. Окрім того, члени делегації відвідали в селі Великі Сорочинці Спасо-Преображенський храм, музей М.В.Гоголя, а в місті-курорті Миргород - санаторій «Полтава». Від усього побаченого гості отримали дуже позитивні враження і вважають, що співпраця між нашими країнами має величезний потенціал, а Сорочинський ярмарок, як центр народної дипломатії, лише сприяє цьому.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі