ПРАЛЬНІ МАШИНИ LG — №1 ЗА ВЕРСІЄЮ КОНКУРСУ «ВИБІР РОКУ 2018» В УКРАЇНІ

ПРАЛЬНІ МАШИНИ LG — №1 ЗА ВЕРСІЄЮ КОНКУРСУ «ВИБІР РОКУ 2018» В УКРАЇНІ
Пральні машини LG отримали найвищі оцінки журі та користувачів в номінації «Пральна машина року»

Вперше в історії LG Electronics в Україні пральні машини компанії стали переможцями конкурсу «Вибір року 2018». LG Electronics отримала премію в номінації «Пральна машина року». «Вибір року» — щорічний міжнародний фестиваль-конкурс, в межах якого визначаються найкращі бренди, товари й послуги яких отримують титул «№1 в Україні».

Методика вибору найкращої марки в кожній з номінацій розроблена компанією Festivals International (США), де переможців визначають за результатами незалежного опитування. Цього року в інтерв’юванні взяли участь 5 категорій респондентів, а саме: населення, експерти, представники рекламної індустрії, журі та оргкомітет. 18% опитаного населення визнали LG найкращою торговою маркою року.

«Для нас велика честь отримати нагороду й найвище визнання українців в конкурсі «Вибір року ». Це доказ надійності та інноваційності пральних машин LG, яким користувачі по всій Україні довіряють догляд за одягом, — каже Лідія Грінкевич, керівник відділу розвитку побутової техніки компанії LG Electronics в Україні. — Станом на вересень порівняно з аналогічним періодом минулого року частка пральних машин LG збільшилася на 5%: з 13% до 18%. Ми очікуємо, що наприкінці року ці цифри зміняться в бік збільшення. Дякуємо українцям і журі за надану довіру до бренда».

Пральні машини LG — це поєднання інноваційних функцій та стильного дизайну. Серед ноу-хау компанії в розробці сучасної побутової техніки — інверторний мотор з прямим приводом Inverter Direct Drive. Ця технологія дозволяє значно заощадити електроенергію й зменшити витрати на обслуговування. Окрім того, завдяки системі демпфірування та автобалансування Inverter Direct Drive має мінімальний на ринку рівень шуму (всього 56 дБ) і максимальний гарантійний термін — 10 років .

Ще один плюс пральних машин LG — алгоритм 6 motion для якіснішого та делікатного прання, який передбачає одне базове й 5 додаткових обертань барабана (реверсивне обертання, насичення, погойдування, крутіння, розгладження). Під час запуску 6 motion підбирається спеціальна послідовність блоків й формується індивідуальний алгоритм прання для певного типу тканини. При цьому напрямок руху барабана та його швидкість змінюються залежно від інтенсивності прання.

Серед фірмових технологій LG — True Steam™ і Turbo Wash™. Парогенератор, в якому вода перетворюється в пар, дозволив просунути технологію прання на крок вперед. З паровими пральними машинами користувачі можуть не турбуватися про високі тарифи на електроенергію. Під час циклу прання парою вода нагрівається в парогенераторі. Для виробництва пари витрачається менше води й електроенергії порівняно з витратами на підігрів всього обсягу води в барабані. True Steam™ швидко усуває будь-які плями й підтримує три режими — «Освіжити» (позбавляє речі від неприємних запахів і вирівнює незначні складки на одязі всього за 20 хвилин); «Гіпоалергенне прання» (знищує до 99,9 % алергенів і бактерій); «Пом’якшення парою» (випрямляє волокна тканини махрових речей, роблячи їх м’якими). З запуском Turbo Wash™ цикл звичайного прання скорочується з 93 до 49 хвилин. Окрім того, завдяки інтенсивному розпиленню води всередині барабана за допомогою спеціальних форсунок споживання електроенергії та води зменшується на 21% і 18% відповідно.

Також в 2018 році компанія LG презентувала на українському ринку унікальну пральну машину LG Twin Wash™. З її допомогою користувачі можуть прати відразу два завантаження білизни одночасно й незалежно один від одного. Основна пральна машина вміщає обсяг до 12 кг прання і 8 кг сушіння, в неї можна завантажити верхній одяг, пухові ковдри та пледи. Міні-барабан пральної машини LG Twin Wash™ розташований під основним, його призначення — прання до 2 кг дитячих речей, білого одягу й виробів з делікатних тканин. Окрім прогресивних функцій пральних машин 2018 року, LG Twin Wash™ також підтримує режим екогібридного сушіння EcoHybrid™, що дозволяє вибрати один з двох типів сушіння й заощадити до 7000 л води на рік.

Нові моделі пральних машин LG підтримують додаток Smart ThinQ™, завдяки якому користувачі можуть легко керувати функціями побутової техніки, змінювати режими прання й завантажувати додаткові програми дистанційно. За допомогою Smart Diagnosis™ власники пральних машин LG можуть самостійно проводити діагностику техніки й усувати можливі несправності в її роботі без необхідності виклику фахівця.

Нагородження переможців фестивалю-конкурсу «Вибір року» відбулося 8 грудня 2018 року о 17:00. На церемонії вручення були присутні понад 100 гостей, серед яких Юрій Горбунов, In-Grid, Павло Табаков, Kazka, Арсен Мірзоян та інші.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі