ПРАЛЬНІ МАШИНИ LG TWINWASH ІЗ СУШКОЮ ТА ЗІ ЗБІЛЬШЕНИМ ОБСЯГОМ ЗАВАНТАЖЕННЯ ВСТАНОВЛЮЮТЬ НОВІ СТАНДАРТИ ПРАННЯ

ПРАЛЬНІ МАШИНИ LG TWINWASH ІЗ СУШКОЮ ТА ЗІ ЗБІЛЬШЕНИМ ОБСЯГОМ ЗАВАНТАЖЕННЯ ВСТАНОВЛЮЮТЬ НОВІ СТАНДАРТИ ПРАННЯ
Компанія представить на виставці CES 2019 нове покоління міні-пральних машин LG і «розумні» рішення для фронтального завантаження і сушіння одягу

Переможець в номінації 2019 CES Innovation Award, пральна машина LG TWINWash™ із сушкою та зі збільшеним обсягом завантаження вперше буде представлена на виставці CES 2019 в Лас-Вегасі. Вся система складається з пральної машини з ультраобсягом для завантаження одягу, зручної нижньої пральної машини SideKick™ і сушки DUAL Inverter Heat Pump™. Так, користувачі зможуть одночасно прати два завантаження білизни і дбайливо сушити ще одну партію при низькій температурі. Революційне рішення для прання одягу від LG оснащено модулем Wi-Fi і підтримує SmartThinQ®, що підвищує зручність користування технікою і робить процес прання більш інтелектуальним.

Нова 27-дюймова пральна машина LG TWINWash із сушкою підтримує збільшений обсяг фронтального завантаження і технологію сушки DUAL Inverter Heat Pump™, що відкриває нові можливості для догляду за одягом. Основна пральна машина призначена для прання об’ємних речей, а нижнє відділення SideKick відмінно впорається з невеликими завантаженнями білизни або дбайливим пранням речей з делікатних тканин. Завдяки збільшеному обсягу завантаження і можливостям одночасного прання відразу декількох партій білизни пральна машина LG TWINWash є ідеальним рішенням для великих сімей. У неї легко можна завантажити об’ємну ковдру і весь комплект постільної білизни.

«Розумна» пральна машина бездоганно пере одяг за короткий проміжок часу завдяки передовим технологіям від LG. Так, режим TurboWash™360° поєднує п’ять потужних форсунок й алгоритм 6Motion™, що дозволяє воді проникати глибоко в тканину. Нова сушка Dual Inverter Heat Pump дозволяє зменшити електроспоживання й працює при низькій температурі. За рахунок цього одяг зберігає охайний вигляд і не мнеться. Окрім того, функція Auto Cleaning Condenser («Автоматичне очищення конденсатора») захищає конденсатор від ворсу. Це покращує циркуляцію повітря і позбавляє від зайвого клопоту, підвищуючи результати сушіння одягу.

Пральна машина TWINWash із сушкою оснащена функціями Wi-Fi і SmartThinQ, а також підтримує можливості віртуальних помічників Google Assistant і Amazon Alexa. За допомогою голосових команд і додатка в смартфоні можна легко вмикати й вимикати пристрій, починати і ставити на паузу режим прання, керувати циклом прання й інше. Завдяки «розумній» функції сушіння Smart Pairing користувачі забудуть про вибір циклу прання вручну. Інтелектуальна технологія від LG запропонує оптимальні налаштування сушіння.

«Вперше представлена в 2015 році, пральна машина TWINWash із сушкою демонструє інноваційність LG в створенні техніки для догляду за одягом. Наша техніка постійно вдосконалюється, щоб надати користувачам більше зручностей, — сказав Сонг Дахюн (Song Dae-hyun), президент компанії LG Home Appliance & Air Solution. — Покращуючи наші ключові технології, ми продовжимо випускати інтелектуальні продукти, які роблять життя кращим».

LG TWINWash з підтримкою TurboWash360° і технології сушіння DUAL Inverter Heat Pump буде представлена в новому оздобленні з чорної сталі для поціновувачів преміального дизайну. Уся продукція LG для догляду за одягом буде демонструватися на виставці CES 2019 з 8 по 11 січня 2019 року на стенді компанії №11100 в виставковому центрі Las Vegas Convention Center.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі