Представляємо графічний процесор Radeon RX 590 з техпроцесом 12нм

Представляємо графічний процесор Radeon RX 590 з техпроцесом 12нм
AMD представила відеокарту Radeon RX 590 з техпроцесом 12нм, що забезпечує вражаючий ігровий процес в сучасних іграх класу ААА, VR і кіберспортівних іграх. Вартість відеокарти починається від $ 279.

Завдяки архітектурі Polaris, відеокарта Radeon RX 590 забезпечує більш ніж на 15% вищу тактову частоту і вищу максимальну обчислювальну продуктивність, ніж попередня версія Radeon RX 580. Це дозволяє досягти виняткової продуктивності в іграх, на 20% вище в порівнянні з продуктами конкурентів. Графічна відеокарта Radeon RX 590 забезпечує приголомшливу візуалізацію ігрового процесу в HD якості. У найсучасніших іграх класу ААА відеокарта розганяється до 60 FPS і вище, а в популярних кіберспортивних іграх - до 100 FPS.

Нова відеокарта підтримує технологію Radeon FreeSync, що забезпечує більш згладжену гру без посмикувань і спотворення зображень. На сьогоднішній день геймерам є більше 500 варіантів моніторів з підтримкою Radeon FreeSync. Більш того, оновлений драйвер Radeon Software і представлена ​​програма сертифікації нульового дня (Day Zero) в поєднанні з відеокартою Radeon RX 590 забезпечує приголомшливі візуальні ефекти, блискавичний фреймрейт і розширені функції для геймерів всього світу.

Крім того, сьогодні компанія AMD також анонсувала маркетингову акцію «Raise the Game Fully Loaded» («Прокачайте гру по повній»), яка пропонує геймерам отримати довгоочікувані ПК-версії ігор Resident Evil 2, Devil May Cry 5 і Tom Clancy's Division 2 при покупці відеокарт Radeon RX Vega або Radeon RX 590. Покупці можуть безкоштовно вибрати дві з вищевказаних ігор.
___________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі