Представляємо результати кампанії "Цифрове перетворення Сумської області"

Представляємо результати кампанії
Суми. 30 травня 2018 року – Сьогодні ми представляємо результати кампанії "Цифрове перетворення Сумської області", яку реалізували Google Україна у співпраці з Сумською обласною державною адміністрацією. Метою кампанії є підвищення інвестиційної та туристичної привабливості регіону за допомогою сучасних інтернет-інструментів.

Спеціально для кампанії ми створили сайт "Мандруй Сумщиною" (https://discover.sm.ua/), де всі охочі зможуть знайти інформацію про найцікавіші місця в області. Цей сайт приєднається до вже представлених раніше проектів інших областей України на порталі https://discover.net.ua/

Завдяки 3D-турам на сайті можна здійснити віртуальну прогулянку Палацом Голіцина та садибою "Круглий двір" в Тростянці, побачити унікальну яблуню-колонію віком 220 років в місті Кролевець, дослідити архітектурний комплекс православного чоловічого Софроніївського монастиря і відкрити для себе інші цікаві місця області.

Обравши на карті об'єкт, який вас цікавить, можна подивитися, що є поруч і де можна зупинитися, контактну інформацію, а за допомогою опції "Моя подорож" на сайті легко скласти маршрут цікавими пам'ятками області, поділитися ним з друзями і запросити їх вирушити в подорож разом. Крім того, ви можете вибрати вже готові маршрути з рекомендованими до відвідання місцями.

Важливою складовою кампанії стала серія освітніх проектів для представників місцевого самоврядування, малого і середнього бізнесу, для державних службовців, викладачів і студентів з основ цифрової грамотності та безпеки в Інтернеті. Також для місцевих журналістів спільно з Freedom House було проведено семінар з питань свободи слова. Члени Товариства місцевих експертів Google спільно з волонтерами із Сум під час семінару по роботі з Картами Google провели квест доступності, за результатами якого на Карти Google було нанесено багато соціально значущих об'єктів міста, а також позначено ступінь їхньої доступності для людей на візках.

Кампанія є частиною проекту Google "Цифрове перетворення регіонів України".


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі