Презентація нової книжки відомого політолога професора О.В.Зернецької "Глобальна комунікація"

Презентація нової книжки відомого політолога професора О.В.Зернецької
19 жовтня у рамках міжнародної конференції «Європейські культурно-історичні цінності: ретроспектива та перспектива» відомий політолог професор О.В.Зернецька презентуватиме свою нову книжку "Глобальна комунікація".

Глобальна комунікація стала 5-м виміром світу. Світ змінився. Немає кордонів між країнами і континентами. Людина споглядає все, що відбувається на Земній кулі, в реальному часі (CNN). Не треба їхати до Америки чи Китаю, щоби купити iPhone або нову модну сукню. Такого не було ще двадцять років тому. Сьогодні майже кожний має такий маленький пристрій, який дає йому змогу тримати зв'язок з будь-якою точкою земної кулі. Про все це йдеться в книжці Ольги Зернецької.

А також про вибори президента Сполучених Штатів Дональда Трампа, про курс акцій в реальному часі на Токійській або Лондонській біржах, про кіберзагрози, кібербезпеку та кібервійська, про те, як пережили фінансово-економічну кризу кризу велетні медіа-бізнесу Руперт Мердок, Біл Гейтс, Сільвіо Берлусконі та інші медіа-магнати. І все це новий світ, в якому ті самі дійові особи пов'язані повутинням Інтернету, мобільного та стільникового зв'язку. Людина ще не усвідомлює себе в ньому. А світ уже будує цифрову Європу, цифрову Австралію. Стає значно легше, але й значно важче, якщо не встигаєш за новітніми технологіями. Ці процеси мають і негативні наслідки. Найбільші з них — це глобальний цифровий розрив, коли одні країни користуються всіма благами цифрового століття, а інші країни і навіть континенти, як от Африка, мають дуже обмежений доступ до цих благ. Уніфікація культури і поширення кількох глобальних брендів на весь світ убиває головне, чого досягла людина, — її індивідуальність. Потерпає культурна різноманітність народів світу.

Про автора книжки: Зернецька Ольга Василівна, доктор політичних наук, професор, лауреат Премії НАН України ім М.В. Птухи, завідувач відділу глобальних і цивілізаційних процесів Державної установи «Інститут всесвітньої історії НАН України».
Реквізити книжки: О.В.Зернецька. Глобальна комунікація: монографія. - Київ: Наукова думка, 2017. - 352 с.

Презентація відбудеться 19 жовтня в Державній установі "Інститут всесвітньої історії НАН України" о 10.00, 1-й поверх.
Адреса: Київ, вулиця Леонтовича , 5.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі