Президент Ericsson Бор’є Екхольм: "Усі говорять про 5G. Ми розгортаємо 5G вже зараз”.

Президент Ericsson Бор’є Екхольм:
Глава Ericsson Борье Екхольм (Börje Ekholm) опублікував пост, в якому розповів, що саме робить компанія для досягнення лідерства в області 5G.

Представляємо вам найяскравіші цитати з цього поста:

Разом з провідними операторами ми вже сьогодні впроваджуємо рішення на базі технологій 5G в комерційну експлуатацію в провідних країнах світу. Ми розгорнемо мережі 5G в усіх країнах, як тільки це стане можливим.

· За останні два роки наша компанія найняла 4000 інженерів, які займаються дослідженнями і розробками, що забезпечують лідерство в області 5G. Ми створюємо тільки конкурентоспроможні рішення і технології, що здатні принести прибуток нашим замовникам. Це основа для довгострокового успіху нашого бізнесу.

· Ми уклали угоди в області 5G з 10 операторами - це більше, ніж у інших виробників. Також у нас підписано 42 меморандуми про наміри розвивати технології 5G. Ми внесли найбільш помітний внесок в роботу консорціуму 3GPP, що відповідає за стандартизацію технологій мобільного зв'язку.

У портфелі обладнання та рішень Ericsson Radio System, що поставляється операторам з 2015 року, вже передбачена підтримка 5G і можливість дистанційного апгрейда до технологій 5G NR. Це означає, що на даний момент ми відвантажили понад 3 млн базових станцій 5G-ready.

Ericsson продемонструє свої нові продукти і рішення, а також поділиться унікальними аналітичними даними і сценаріями використання технологій 5G під час Всесвітнього мобільного конгресу (MWC19), який пройде в Барселоні 25-28 лютого.
___________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі