ПРЕЗИДЕНТ І ТЕХНІЧНИЙ ДИРЕКТОР КОМПАНІЇ LG ELECTRONICS ВИГОЛОСИТЬ ПРОМОВУ НА ВІДКРИТТІ CES 2019

ПРЕЗИДЕНТ І ТЕХНІЧНИЙ ДИРЕКТОР КОМПАНІЇ LG ELECTRONICS ВИГОЛОСИТЬ ПРОМОВУ НА ВІДКРИТТІ CES 2019
Доктор І.П. Парк розповість про нові перспективи ШІ-технологій для покращення якості життя користувачів

СЕУЛ, 22 жовтня 2018 р. — Доктор І.П. Парк, президент і технічний директор компанії LG Electronics (LG), виступить з доповіддю на виставці споживчої еле-ктроніки CES® 2019. Виступ д-ра І.П. Парка розпочнеться о 18:30, 7 січня 2019 року, в приміщенні MGM Park Theater, Лас-Вегас, штат Невада, США.

Це перший вступ в історії компанії LG на відкритті CES. Д-р І.П. Парк виголосить промову «ШІ-рішення для покращення якості життя», в якій представить свіжий погляд на те, як штучний інтелект змінить життя користувачів, ґрунтуючись на трьох ключових принципах: Розвиток, Підключення та Відкритість. Д-р І.П. Парк розповість про те, як інноваційні ШІ-технології збагатять досвід користувачів вдома, в дорозі та в офісі. Передбачаючи те, як штучний інтелект вплине на кожен аспект нашого життя, д-р І.П. Парк пояснить, чому LG, яка проходить трансформацію від виробника до компанії-інноватора, що змінює спосіб життя користувачів, залишається першопрохідцем розвитку штучного інтелекту.

Будучи президентом і технічним директором компанії LG Electronics, д-р
І.П. Парк ініціює розвиток інновацій з підтримкою штучного інтелекту, що є ос-новною рушійною силою компанії. Завдяки 30-річному досвіду в галузі дослі-джень і розробок споживчої електроніки, автоматизованої робототехніки, телеко-мунікацій та програмного забезпечення, він є одним з провідних технічних директорів у світі, в портфоліо якого робота з кращими R&D компаніями для впровадження інновацій шляхом поєднання традиційних апаратно-орієнтованих технологій з технологіями на базі програмного забезпечення.

«Очікується, що CES 2019 стане переломним моментом у розвитку й впрова-дженні ШІ в продукти та послуги щоденного використання, – сказав д-р
І.П. Парк. – Стратегія LG – вийти за межі очікувань, щоб збагатити життя користувачів за допомогою ШІ-додатків, орієнтованих на спосіб життя. Це концепція, на якій я зроблю акцент на відкритті виставки CES».

Гарі Шапіро (Gary Shapiro), президент і голова Асоціації Споживчих Техно-логій (CTA), заявив: «LG є світовим лідером в галузі розробки революційних ШІ-технологій, які мають вплив на основні галузі промисловості, починаючи з техно-логій і до сфери охорони здоров’я, агрокультури, транспорту, інженерії та інших. Ми з нетерпінням чекаємо на доповідь від д-ра І.П. Парка і першу в історії LG вступну промову на відкритті CES 2019. Ми очікуємо почути його бачення майбутнього ШІ, який видозмінює наші будинки, бізнес і суспільство».

На CES 2019 демонструватимуться технології, які змінюють життя користувачів, від 4500 компаній-учасників в 20 продуктових категоріях, зокрема рішення, що видозмінять те, як ми живемо, працюємо та граємо. На виставці будуть представ-лені новітні технології, такі як 5G-підключення, штучний інтелект, доповнена та віртуальна реальності, «розумний» будинок, «розумні» міста, спорт, машинний інтелект та інші.

Інноваційні продукти та послуги LG будуть представлені на виставці CES 2019 з
8 по 11 січня 2019 року в CES Tech East, конференц-центр Лас-Вегас, централь-ний зал, стенд № 11100.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі