ПРЕЗИДЕНТ «НАДІЯ ПО ВСЬОМУ СВІТОВІ» ВІЗЬМЕ УЧАСТЬ В УКРАЇНСЬКО-КАНАДСЬКІЙ ДІЛОВІЙ ТА ПРОФЕСІЙНІЙ ВИСТАВЦІ В ТОРОНТО

ПРЕЗИДЕНТ «НАДІЯ ПО ВСЬОМУ СВІТОВІ» ВІЗЬМЕ УЧАСТЬ В УКРАЇНСЬКО-КАНАДСЬКІЙ ДІЛОВІЙ ТА ПРОФЕСІЙНІЙ ВИСТАВЦІ В ТОРОНТО
Київ, 30 березня 2017 року – Президент Благодійного фонду «Надія по всьому світові» Володимир Єрмаков та представник міжнародної благодійної організації HOPE worldwide Canada, Тарас Куліш, візьмуть участь в Українсько-канадській діловій та професійній виставці, яка відбудеться 02 квітня у Торонто (Канада). Володимир представить результати проекту «Рука допомоги Україні» та проведе зустрічі з канадськими партнерами і донорами проекту.

Володимир Єрмаков, Президент БФ «Надія по всьому світові»: «Команда проекту, психологи, тренери, адміністратори, високо цінують підтримку, яку ми отримуємо з Канади. Ми працюємо з дітьми, які отримали травму війни внаслідок жахливих подій на сході країни: надаємо психологічну реабілітаційну допомогу і дітям, і батькам, навчаємо технікам релаксації, самодопомоги, подолання травми і травматичного досвіду. Фінансова допомога дає нам можливість допомагати людям, які цього потребують, а моральна підтримка та співпраця з однодумцями запобігає емоційному і професійному вигоранню команди проекту, дає сили і натхнення продовжувати працювати на благо людей».

На початку 2017 року проект «Рука допомоги Україні» отримав фінансування для реалізації 5-го етапу проекту від приватної канадської фундації, однією із цілей якої є покращення благополуччя дітей по всьому світові. Вже у січні 2017 року було проведено перший навчальний захід – тренінг «Діти і війна. Техніки зцілення» відбувся 27-29 січня у Слов’янську (Донецька обл.). Протягом лютого у Слов’янську учасниками тренінгу було проведено курс терапевтичних занять для трьох груп дітей. У лютому також було проведено ще два тренінги – у Києві (11 лютого) та Харкові (17-19 лютого) – для психологів, соціальних працівників та волонтерів, які працюють з переселенцями. У березні розпочали роботу терапевтичні групи у Києві для дітей та батьків ВПО. А 17-19 березня 2017 року команда психологів-тренерів проекту провела тренінг «Діти і війна: техніки зцілення» у Сєверодонецьку (Луганська обл.).

Всього у 2017 році протягом січня-березня у проекті взяли участь: •56 психологів, соціальних працівників, волонтерів пройшли навчання на тренінгу «Діти і війна: техніки зцілення»;
•60 дітей і 16 батьків пройшли курс терапевтичних занять «Діти і війна».

Тарас Куліш, волонтер, керівник відділу з міжнародних зв'язків HOPE worldwide Canada: «Важливу роль у роботі благодійних організацій відіграє стале довгострокове партнерство. За роки існування «HOPE worldwide Canada» налагодила відносини з партнерами, які базуються на взаємодовірі і взаємній відповідальності. Яскравий приклад – фінансова допомога для проекту «Рука допомоги Україні», яку ми отримали від давнього друга, приватної канадської фундації. Таким чином, у 2017-му проект «Рука допомоги Україні» розпочав свій п’ятий етап, успішну реалізацію якого здійснюють наші однодумці в Україні. Саме напрацювання минулих років, добросовісне виконання умов гранту українською командою дають можливість продовжувати сьогодні розпочату роботу, а також досягати поставлених цілей і слідувати до довгострокової мети».

Виставка проводиться Канадсько-українською торговою палатою у співпраці з Канадсько-українським проектом підтримки торгівлі та інвестицій та Українсько-канадською професійною та діловою асоціацією в Торонто.


Про проект «Рука допомоги Україні»

Проект «Рука допомоги Україні» включає навчання понад 300 психологів, соціальних працівників, волонтерів роботі з травмованими дітьми за методикою «Діти і війна. Техніки зцілення», терапевтичні заняття з дітьми та батьками (ВПО, сім’ї учасників АТО) для отримання навичок психологічної допомоги та уміння справлятися із травматичним досвідом та стресовими ситуаціями. Проект також передбачає доставку гуманітарної допомоги вимушеним переселенцям зі сходу України.

Методика «Діти і війна. Техніки зцілення» розроблена в рамках співпраці Інституту психіатрії (Лондон, Велика Британія), Центру кризової психології (Берген, Норвегія). В Україні методику перекладено та адаптовано фахівцями Українського інституту когнітивно-поведінкової терапії (УІКПТ, Львів, Україна).


Досягнення проекту в 2015-2017 рр.

Понад 20 тонн гуманітарної допомоги було доставлено понад 7000 ВПО в різних регіонах України у співпраці з організаціями-партнерами.

Понад 900 волонтерів брали участь у заходах проекту.

Близько 300 практикуючих психологів, соціальних працівників, співробітників аварійних служб, волонтерів пройшли 3-денні тренінги «Діти і війна» в Києві, Черкасах, Івано-Франківську, Одесі, Вінниці, Миколаєві, Дніпрі, Ізмаїлі, Дрогобичі, Львові, Слов’янську, Харкові, Сєверодонецьку.

Понад 280 дітей і більше 80 батьків пройшли 7 сесій «Діти і війна» відновлювальної терапії в Київській, Житомирській, Одеській, Дніпропетровській та Донецькій областях.

Донори і партнери проекту: HOPE worldwide Canada, HOPE worldwide, Київська Церква Христа, Українська кредитна спілка (УКС). Методична підтримка була надана Українським інститутом когнітивно-поведінкової терапії (Львів, Україна).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі