ПриватБанк буде продавати заставне житло зі знижками і на голландських аукціонах

ПриватБанк буде продавати заставне житло зі знижками і на голландських аукціонах
З початку серпня ПриватБанк відкриває сезон продажу нерухомості за доступними цінами та знижує початкові ціни продажу на власні об’єкти нерухомого майна (квартири, нежитлові приміщення, паркувальні майданчики майже в усіх регіонах України), що виставлено на реалізацію на електронних торгових майданчиках LOT.PB та ДП СЕТАМ.

Зниження цін на нерухомість відповідно до ухваленого правлінням банку рішення заплановано на велику кількість об’єктів, які не використовуються в операційній діяльності банку, що сприятиме прискоренню їх реалізації.

Як повідомили в банку, також ПриватБанк, крім традиційних, планує здійснювати продаж нерухомості із застосуванням механізму «голландських» аукціонів, які передбачають зниження ціни продажу в ході торгів. Найближчим часом такі аукціони відбудуться щодо об’єктів, погоджених правлінням банку.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі