ПриватБанк переводить закупівлі на PROZORRO

ПриватБанк переводить закупівлі на PROZORRO
ПриватБанк почав проведення закупівель необхідного для поточної роботи банку обладнання, матеріалів і послуг на базі першого державного майданчика «ПриватМаркет» у системі електронних держзакупівель ProZorro. Як повідомив заступник голови правління ПриватБанку Олександр Дрелінг, першим тендером, що був оголошений банком на майданчику «ПриватМаркет», стала закупівля витратних матеріалів – термопаперу для POS-терміналів.

«Ми вирішили використовувати всі переваги першого державного майданчика на ProZorro, організованого командою ПриватБанку, і проводити на його базі переважну більшість власних закупівель, – зазначив Олександр Дрелінг. – Серед них перш за все можливість створити закупівлю за кілька хвилин і гарантований банком вибір перевірених постачальників з більш ніж 100 тисяч компаній – учасників «ПриватМаркету».

За словами Олександра Дрелінга, окрім створення на базі «ПриватМаркету» зручного майданчика для проведення державних тендерів і реалізації держпроектів, одним з напрямків розвитку майданчика стане реалізація можливості автоматизованого керування витратами та бюджетами держпідприємств. Це дозволить скоротити вплив людського фактора та можливої ​​корупції під час проведення закупівель.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі