ПриватБанк підключився до місцевих програм енергоефективності «Теплі кредити» для ОСББ

ПриватБанк підключився до місцевих програм енергоефективності «Теплі кредити» для ОСББ
ПриватБанк підключився до регіональних програм енергоефективності для ОСББ, у рамках яких об’єднання мешканців можуть здешевити кредит на потреби свого будинку, отримавши компенсацію за кредитом. Як повідомили в банку, на сьогодні, окрім державних, в Україні працює 129 регіональних програм енергоефективності. До державної програми активно підключаються області, міста та навіть деякі села.

Так, сьогодні ОСББ може за допомогою ПриватБанку отримати компенсацію частини кредиту від держави – до 40% вартості (за наявності одержувачів субсидій – до 70%), а також додатково компенсації від обласних і місцевих програм. Участь відразу в трьох програмах значно здешевлює кредит.

Нагадаємо, що в цьому році ПриватБанк вперше став партнером державної програми «Теплі кредити» для ОСББ, пропонуючи найнижчі серед банків ставки кредитування – до 18%, без додаткових умов і прихованих комісій. У рамках цієї програми ОСББ зможуть отримати кредит до 2 млн грн зі строком погашення до 7 років. Фінансування проектів енергоефективності на 2017 рік становитиме 400 млн грн.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі