ПриватБанк став партнером програми “Енергодім” Державної Установи “Фонд енергоефективності”

ПриватБанк став партнером програми “Енергодім” Державної Установи “Фонд енергоефективності”
ПриватБанк долучився до програми Державної Установи “Фонд енергоефективності” “Енергодім” для ОСББ/ЖБК. Як повідомив Член Правління ПриватБанку з питань розвитку бізнесу Разван Мунтяну, ОСББ у рамках програми Фонду «Енергодім» зможуть отримати кредит до 5 млн грн, а строк погашення пільгових позик становить до 7 років.

“ПриватБанк має великий досвід реалізації програм соціального спрямування. Виняткові стосунки, напрацьовані Приватбанком з усіма активними гравцями цієї програми, а також партнерство з IFC та Фондом енергоефективності, переконують мене в тому, що незабаром ми станемо свідками посилення тенденції інвестування в модернізацію об'єктів нерухомості, - відзначив Разван Мунтяну. - Цього року ми плануємо профінансувати щонайменше 250 проектів ОСББ на загальну суму близько півмільярда гривень".

Кредит можна отримати на енергоаудит/сертифікацію енергетичної ефективності будинку, розроблення проектної документації та її експертизу, на технічний і авторський нагляд, сертифікацію енергоефективності будівлі, обстеження інженерних систем, а також на ремонтні роботи, обладнання й матеріали. При цьому ПриватБанк запропонував найнижчі серед банків-партнерів програми ставки кредитування – 15,5% річних без додаткових умов і прихованих комісій.

Дізнатися докладніше про програму кредитування “Енергодім” та подати заявку на отримання фінансування для ОСББ /ЖБК можна за посиланням https://privatbank.ua/business/energodom-osmd-jsk.

_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі