ПриватБанк заробив за квартал понад 3,7 млрд грн

ПриватБанк заробив за квартал понад 3,7 млрд грн
За перший квартал 2018 року ПриватБанк отримав прибуток у розмірі 3,7 млрд грн. За даними прес-служби банку, за перші три місяці року чисті комісійні доходи становили 3,4 млрд грн, що свідчить про високу популярність у населення високотехнологічних послуг банку.

Чисті процентні доходи банку становили 3,2 млрд грн, загалом за перший квартал банк заробив 6,7 млрд грн процентних доходів за рахунок збільшення кредитного портфеля фізичних осіб на 6% (2,5 млрд грн) та зростання «нового» портфеля корпоративних клієнтів на 18% (1,1 млрд грн).

У 2018 році ПриватБанк залишається одним із найбільших платників податків до бюджету України – за перший квартал банк перерахував понад 2 млрд грн бюджетних платежів.

Нагадаємо, згідно з ухваленою Наглядовою радою банку Стратегією розвитку ПриватБанку, банк має стати прибутковим уже в 2018 році та генерувати не менше 8 млрд грн прибутку з 2020 року.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі