ПРОБЛЕМИ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ТА ЯКОСТІ В ПРОЦЕСАХ СУШІННЯ ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ»

ПРОБЛЕМИ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ТА ЯКОСТІ В ПРОЦЕСАХ СУШІННЯ ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ»
Запрошуємо Вас до участі в роботі VI Всеукраїнської науково-практичної конференції «ПРОБЛЕМИ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ТА ЯКОСТІ В ПРОЦЕСАХ СУШІННЯ ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ»
06 - 07 червня 2019 р.м. Харків

Порядок роботи конференції
06.06.19 Реєстрація учасників (900)
06.06.19 Пленарне засідання (1000)
06.06.19 Засідання секцій (1230 – 1630)
07.06.19 Засідання секцій (1000 – 1600)
07.06.19 Закриття конференції (1630)

Послідовність роботи секцій визначається керівниками секцій

Працюють секції

Секція 1. Теоретичні аспекти та експериментальні дослідження процесів сушіння харчової сировини.
Секція 2. Розробка енергоефективних сушильних апаратів.
Секція 3. Технологія сушіння харчової сировини: формування якості продукції
під час теплової обробки.
Секція 4. Тепломасообмінні процеси та обладнання харчових виробництв.
Робоча мова конференції – українська

Регламент роботи конференції
Доповідь на пленарному засіданні – до 15 хв.
Доповідь на секціях – 10 хв.
Обговорення доповіді – до 10 хв.

Комплект документів для участі в конференції необхідно надіслати до
20.04.2019 р. на адресу оргкомітету.

КОМПЛЕКТ ДОКУМЕНТІВ
1. Два екземпляри тез, надрукованих у форматі А5, один екземпляр із підписами авторів.
2. Витяг із протоколу засідання кафедри.
3. Електронний носій із файлом у форматі WORD (версії 97-2003) *.doc; *.rtf (файл може бути в архівах *.rar; *.zip). Файл повинен бути названий прізвищем першого автора тез.
4. Заявка на участь у конференції наведеного зразка.

ВИМОГИ ДО ТЕЗ

Тези конференції друкуються без редагування, з наданих оригіналів.
Оргкомітет залишає за собою право відмовити в друкуванні невідредагованих тез, які не відповідають тематиці чи вимогам або надіслані пізніше зазначеного терміну.
Тези подаються до 20.04.2019 р. в електронній версії файла та роздруковані у двох екземплярах (шрифт Times New Roman, розмір 10, міжрядковий інтервал одинарний), обсягом 2 повні сторінки формату А5 (148×210). Поля повинні бути: праве, ліве, верхнє, нижнє – 20 мм. Усі рисунки, які є в тезах, виконуються в графічних редакторах, сумісних із текстовим редактором Word.
Формули виконуються в редакторі формул Microsoft Equation. Стиль формул для Microsoft Equation. Розмір складових формули:

Full _______________________ 10 pt.
Subscript/Superscript _________ 9 pt.
Sub- Subscript/Superscript _____ 7 pt.
Symbol ____________________ 13 pt.
Syb-Symbol ________________ 9 pt.

Ілюстрації, діаграми, схеми, таблиці й формули оформляються відповідно до ГОСТ 2.105-95. Кожна ілюстрація, діаграма, схема повинні бути підписані, таблиця – мати назву. Рисунки й таблиці слід нумерувати арабськими цифрами наскрізною нумерацією. Назви таблиць і рисунків відцентровуються.
Наприклад: Рисунок 1 – Структура ресурсного потенціалу підприємства (шрифт 9, жирний)
Рисунки розміром 60×60 мм повинні бути розміщені через один інтервал від основного тексту.

Не допускається розміщувати таблицю по висоті сторінки документа (таблиці виконуються тільки в книжковій орієнтації).
Наприклад: Таблиця 1 – Показники (назва – 10 жирний, слово «таблиця» – 10 курсив світлий).

ПІБ автора (-ів), науковий ступінь, вчене звання, назву ЗВО друкувати, починаючи від верхнього лівого кута сторінки, через одинарний інтервал, відступивши один рядок – назву тез великими літерами по центру, через один рядок – текст тез.
Прізвище, ініціали автора (-ів) виділити жирним шрифтом.

Наприклад:
О.М. Іванов, д-р техн. наук (ХНУ, Харків)
А.А. Петров, канд. техн. наук (ХДУХТ, Харків)

СТАН І ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ
(10 жирний, великі літери)

Текст тез доповіді (10 світлий)

Адреса:
Кафедра фізико-математичних та інженерно-технічних дисциплін (ауд. 102),
Харківський державний університет
харчування та торгівлі,
вул. Клочківська, 333,
м. Харків, Україна, 61051
(Їхати від Південного залізничного вокзалу або станції метро «Центральний ринок» трамваєм
№ 20; від автовокзалу біля станції метро «Проспект Гагаріна» – маршрутним таксі № 305; від станції метро «Майдан конституції» – маршрутним таксі № 217; від станції метро «Держпром» – маршрутним таксі № 245 до зупинки «Університет харчування та торгівлі»). Для отримання інформації щодо можливого поселення звертайтеся за електронною адресою vi_conference_on_drying_hduht@ukr.net, проте просимо бронювати місця самостійно.

Телефони для довідок:
(057) 349-45-00,
(057) 349-45-86
E-mail: vi_conference_on_drying_hduht@ukr.net
(із позначкою «Конференція із сушіння»)

Сайт ХДУХТ: http://www.hduht.edu.ua
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі