Продажі девайсів у мережі магазинів Київстар виросли більш ніж у два рази

Продажі девайсів у мережі магазинів Київстар виросли більш ніж у два рази
Українці стали активніше купувати 4G-смартфони та інші девайси у фірмових магазинах лідера телеком-ринку України. Про це свідчать підсумки 2017 року.

Так, кількість проданих девайсів у 2017 році зросла більш ніж у два рази у порівнянні з попереднім роком – на 109%. Дохід від продажів за цей період збільшився на 144%. Зростання показників мережі магазинів стало можливим завдяки оновленню асортименту товарів, продуманим маркетинговим акціям та рекламним кампаніям, вигідними умовами розстрочки і кредитів на смартфони, зручному для споживачів розташуванню більш ніж 400 магазинів.
Ольга Смисленова, директор з роздрібних продажів Київстар: «Майже 70% всіх девайсів, які купили наші клієнти у минулому році – це смартфони. І ще більше уваги при покупці вони звертають на те, чи підтримує смартфон 4G, адже з запуском нового покоління зв'язку у наших абонентів з'являється ще більше можливостей для спілкування та розваг. А ми будемо пропонувати їм вигідні умови покупки 4G-смартфонів».

Нагадаємо, 6 квітня Київстар запустив 4G-мережу в діапазоні 2600 МГц у 20 містах України. Скористатися новим стандартом зв'язку можна якщо SIM-карта і смартфон підтримують технологію 4G. Це можна перевірити за допомогою USSD-кодів: *245* 5# виклик – для перевірки смартфона; *245*4# виклик – для перевірки SIM-карти.

Абоненти передплаченого зв'язку можуть замінити SIM-карту самостійно: https://kyivstar.ua/uk/mm/services/base/simcard_4g. А оновити смартфон краще в одному із магазинів Київстар – зараз діють спеціальні акції.
Наприклад, при покупці 4G-смартфона у магазині Київстар або на shop.kyivstar.ua абоненти отримають доступ до пакета «Premium» Kyivstar Go TV - стрімінговому сервісу з більш ніж 170 телеканалами, 8500 фільмами, серіалами і ТБ-шоу у високій якості та без тарифікації трафіку. Також, покупець отримає по 3000 Мб мобільного інтернету щомісяця, протягом трьох місяців, для комфортного використання всіх популярних онлайн-сервісів. Акція діє до 30 листопада, а з її докладними умовами можна ознайомитися за посиланням.

Також, купивши один з акційних смартфонів Samsung до 23 травня, можна отримати 5% його вартості на мобільний рахунок або інші бонусні пропозиції. Наприклад, при покупці Samsung Galaxy S9 + кешбек складе 1600 гривень.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі