Проект EVA здобув відзнаку Partnership for Sustainability Award 2018

Проект EVA здобув відзнаку Partnership for Sustainability Award 2018
Національна мережа Лінія магазинів EVA перемогла з проектом допомоги недоношеним дітям “Orange Days в EVA!” у конкурсі, ініційованому ООН в Україні Partnership for Sustainability Award 2018.

EVA здобула відзнаку за стале партнерство у категорії «Міцне здоров’я».

“Ми знаходимось на етапі, коли бізнес не може існувати відокремлено від суспільних тем, що потребують негайного вирішення. Саме міжсекторальне партнерство держави, бізнесу та громадського сектору є запорукою успіху планомірного розвитку нашої держави, – коментує Анна Гришина, директор з маркетингу Лінії магазинів EVA. Такі нагороди – це визнання наших проектів і підтвердження того, що ми рухаємось у правильному напрямку. Саме це надає нам сили й натхнення прагнути нових звершень”.

Orange Days – національна програма Лінії магазинів EVA, започаткована у 2015 році. За час її існування вдалося зібрати більше 1 млн грн та передати нове обладнання перинатальним центрам та дитячим лікарням Львівської, Одеської, Тернопільської, Харківської, Дніпропетровської, Полтавської, Запорізької, Хмельницької областей, а тепер і м.Київ.

Проекти оцінювались міжнародним експертним журі за критеріями: вплив на суспільство (25%), інноваційність проекту (25%), партнерство (25%), сталість проекту (25%). Переможців обирало експертне журі з різних країн, а кращі проекти обирали серед країн Білорусії, Грузії, Польщі та України.

Нагадаємо, у листопаді 2018 в межах національної програми OrangeDays Київський міський центр репродуктивної та перинатальної медицини №4 отримав обладнання на суму 200 000 гривень. Тепер лікарня матиме нові інфузійні насоси та фетальний монітор, що допоможуть лікарям пологового будинку запобігати репродуктивним втратам, захворюваності та смертності новонароджених та дітей раннього віку.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі