Promate Silox: водонепроникна Bluetooth-колонка

Promate Silox: водонепроникна Bluetooth-колонка
Компанія Promate, один з найбільших світових виробників високотехнологічних аксесуарів, представила світу нову портативну Bluetooth-колонку Silox.

Promate Silox пропонує неймовірно чисту якість звуку із прекрасним резонансом. Два стереодинаміки сумарною потужністю 20 Вт використовують технологію True Wireless Stereo (TWS), котрі забезпечують поліпшений стереофонічний об'ємний звук на 360 градусів, що якнайкраще підходить для вечірок на природі.

Портативна колонка Silox отримала герметичний корпус із рейтингом IPX6, що означає повний захист від водяних потоків або сильних струменів із будь-якого напрямку. З такою колонкою можна активно проводити час біля водойм, не побоюючись, що волога пошкодить внутрішню електроніку гаджета.

Літій-іонна батарея ємністю 6600 мА*год (24,42 Вт*год) забезпечує прослуховування улюблених мелодій протягом 7 годин, чого більш ніж достатньо для нон-стоп вечірки під відкритим небом. Заряджається Promate Silox до 100% усього за 5 годин.

Бездротове з'єднання працює на відстані до 10м по протоколу Bluetooth v4.2, забезпечуючи надійність і якість відтворення звуку. Для тих, хто надає перевагу бездротовому з’єднанню, у Promate Silox є 3,5 мм аудіороз'єм.
Також колонка дозволяє підключити картки формату MicroSD, а якщо смартфона або карти пам'яті під рукою не виявилося, портативну колонку можна налаштувати на будь-яку FM-радіохвилю.

Корпус, покритий суцільною сітчастою тканиною, гарантує не тільки акустику високої чіткості, але і надає пристрою футуристичної естетики.

Виберіть свій улюблений колір з чотирьох доступних (чорний, червоний, синій та камуфляжний), розташуйте Silox навпроти, увімкніть музику голосніше, і ви будете в центрі уваги компанії своїх друзів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі