Прості поради як орендувати авто в Україні дешево

Прості поради як орендувати авто в Україні дешево

Ринок оренди автомобілів у нашій країні стрімко розвивається. Працюють декілька великих міжнародних компаній та багато меньших. Ставки на цю послугу у кожного свої, але клієнт завжди бажає не тільки зекономити, але й  отримати якісну машину.  Прокат авто в Україні  за низькою ціною – це реально, але треба знати, що обирати та дотримуватись правил.  У цій статті ми розкриваємо секрети, як орендувати автомобіль дешево.

Порада №1. Довгострокова оренда авто

Перш за все, слід пам’ятати, що вигідніше за все за собівартістю орендувати авто на більшу кількість днів. Таким чином, одна доба оренди буде коштувати дешевше, аніж коли ви орендуєте авто на один чи кілька днів.

Порада №2. Ваш сезон

Літо – це сезон для компаній з прокату авто. Тоді ціни на оренду найвищі за все. Якщо хочете зекономити на оренді, краще взяти авто напрокат взимку, але не на новорічні свята. 

Порада №3. Економ клас – ваш вибір

Хочете отримати автомобіль та заплатити найнижчу ціну? Тоді вам потрібно обрати машину з економ класу. Найрозповсюдженіші моделі авто цього класу, це Skoda Fabia, Renault Logan – з механічною коробкою передач, та Ravon R2 – з автоматичною.

Порада №4. Як зекономити на паливі

Читати далі...

_____________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі