ПУЛ ВАРТІСТЮ ПОНАД 235 МЛН ГРН МАЄ ПРОДАТИ ТОВ «ФЬОСТ ФАЙНЕНШІАЛ НЕТВОРК ЮКРЕЙН»

ПУЛ ВАРТІСТЮ ПОНАД 235 МЛН ГРН МАЄ ПРОДАТИ ТОВ «ФЬОСТ ФАЙНЕНШІАЛ НЕТВОРК ЮКРЕЙН»
Призначено торги пулу активів, що перебувають у заставі Національного банку України. Це переважно права вимоги за кредитними договорами, що укладені з суб`єктами господарювання та фізичними особами, а саме: активи АТ "ЄВРОГАЗБАНК", ПАТ «КБ «АКТИВ-БАНК», АТ «Дельта Банк».

Серед найбільш привабливих активів: обладнання для сонячної енергетики у Миколаївській області, земельні ділянки у Київській області, устаткування для агропідприємства, зокрема, для насіннєвого заводу у Рівненській області.

Усі активи, що потрапляють до складу пулу були неодноразово виставлені на індивідуальні торги у системі ProZorro.Продажі.

І навіть на торгах у складі пулу після пониженням ціни з 20% до 4% від номіналу не були продані.

Тепер стартова ціна лоту встановлена на рівні 4% від номіналу і вона може понизитись до 0,8%. Попередній такий аукціон не відбувся з технічних причин.

Електронний аукціон розпочинається 12 грудня з 9-30 год. до 10-00 год.

Автоматичне покрокове зниження ціни лоту – розпочинається в проміжок часу з 9-30 год. до 10-00 год. та завершується в проміжок часу з 16-15 год. до 16-45 год. Більш докладну інформацію дивіться в паспорті відкритих торгів.

Ознайомитись з активом можна через веб-сорінку www.ffncorp.com. Для цього треба стати зареєстрованим учасником торгів (аукціону). Також можна скористатись доступом до кімнат банків, які входять до складу пулу.

Для ознайомлення з активом у кімнаті даних необхідно подати заявку про зацікавленість у придбанні активу та підписати договір щодо нерозголошення банківської таємниці та конфіденційної інформації. Також можна скористатись доступом до віртуальної кімнати даних Фонду гарантування. Правила доступу тут.

Особливість цього пулу в тому, що до торгів його готував один з міжнародних радників залучених Фондом гарантування - ТОВ «ФЬОСТ ФАЙНЕНШІАЛ НЕТВОРК ЮКРЕЙН».
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі