Q-СЕРІЯ ВІД LG ПОПОВНИЛАСЯ НОВИМ СМАРТФОНОМ LG Q7, ЩО ОСНАЩЕНИЙ ПРЕМІАЛЬНИМИ ФУНКЦІЯМИ

Q-СЕРІЯ ВІД LG ПОПОВНИЛАСЯ НОВИМ СМАРТФОНОМ LG Q7, ЩО ОСНАЩЕНИЙ ПРЕМІАЛЬНИМИ ФУНКЦІЯМИ
LG Q7 оснащений новими функціями камери, можливостями Hi-Fi аудіо, ступенем захисту IP68, функціями на основі штучного інтелекту та сенсором відбитка пальця

СЕУЛ, 31 травня 2018 р. — Компанія LG Electronics (LG) анонсувала модель LG Q7 2018 року. Це новітній смартфон Q-серії від LG середнього цінового сегмента, що підтримує преміальні функції, які зазвичай зустрічаються у дорожчих флагманських пристроях. Поставки очікуються в червні — спочатку на ключові ринки Європи, а потім до країн Америки та Азії.

Дебютувавши у 2017 році, модель LG Q6 вже сформувала коло прихильників завдяки продуманому співвідношенню преміальних функцій та ціни. Це перший у своєму класі смартфон, що оснащений 5,5-дюймовим FHD+ FullVision дисплеєм зі співвідношенням сторін 18:9 у стильному, елегантному корпусі з тонкими рамками. LG Q7 продовжує цю традицію та успадкував від флагмана такі можливості, як режим «Портрет», функцію QLens, звук Hi-Fi, у тому числі формат DTS:X, захист від води та пилу IP68, а також сканер відбитка пальця на задній панелі. Серія LG Q7 включає моделі Q7+, Q7 і Q7 α.

У режимі «Портрет» можна робити селфі-знімки з розмитим фоном для отримання ефекту боке. Завдяки фазовому автофокусу основної камери, що працює на 23% швидше, ніж традиційне автофокусування, LG Q7 не пропустить жодного важливого моменту.

Крім того, у LG Q7 є QLens — технологія на основі штучного інтелекту для розпізнавання зображень, що донедавна була доступна тільки у преміальних смартфонах LG. QLens використовується для пошуку зображень і здійснення онлайн-покупок. Наведіть камеру з QLens на будь-який предмет, і ви миттєво отримаєте інформацію про те, де його купити в Інтернеті, а також рекомендації аналогічних товарів. Технологія QLens може виконувати пошук схожих зображень – наприклад, страв, предметів одягу, знаменитостей або визначних місць, таких як будівлі та статуї.

LG Q7 також є першим у своєму ціновому діапазоні смартфоном, що оснащений підтримкою кодека DTS:X, який покращує якість відтворення до 7.1-канального об’ємного віртуального 3D-звучання, завдяки чому користувачі отримують можливість насолоджуватися чудовою музикою.

Дисплей LG Q7 захищений склом 2.5D Arc Glass з закругленими краями, що дозволяють зручніше тримати пристрій і працювати з ним однією рукою. Металізований корпус і металева рамка LG Q7 здатні протистояти ударам при активному користуванні. Смартфон також сертифікований за стандартом пило- і вологозахисту IP68.

LG Q7 пройшов 14 випробувань MIL-STD 810G, що розроблені військовими службами США для оцінки ефективності обладнання в екстремальних умовах. Технологія швидкої зарядки від компанії Qualcomm дозволяє заряджати батарею LG Q7 до 50 відсотків усього за 30 хвилин, що дуже зручно у повсякденному користуванні.

Мультифункціональний сканер відбитка пальця — ще один елемент преміального рівня у моделі LG Q7. Сканер зручно розмістити під об’єктивом камери на задній панелі смартфона; він дозволяє легко розблокувати смартфон, а також може використовуватися як кнопка спуску затвора селфі-камери, для отримання скриншотів екрана та для керування панеллю повідомлень.

«LG Q7 стане надпривабливою пропозицією для людей, що прагнуть знайти збалансований смартфон з новітніми преміальними функціями, — сказав Ха Джонг Юк (Ha Jeung-uk), старший віце-президент і голова LG Electronics Mobile Communications Company. – Деякі з цих функцій були лише нещодавно представлені у нашій моделі LG G7ThinQ 2018 року, тому LG Q7 — це відмінне поєднання функцій, дизайну, продуктивності та ціни».

Модель LG Q7 буде поставлено у трьох модифікаціях Q7, Q7+ і Q7α. Характеристики та модельний ряд можуть відрізнятися залежно від конкретного регіону та ринку. Інформація про ціни, специфікації та умови продажу на конкретних ринках буде оголошена додатково в момент запуску моделі.

Основні характеристики:*

• Процесор: восьмиядерний 1.5 ГГц або восьмиядерний 1.8 ГГц
• Дисплей: FHD+ FullVision, 5,5-дюймів, зі співвідношенням сторін 18:9 і роздільною здатністю 2160 x 1080 / 442 точок на дюйм
• Пам’ять:
- Q7+: 4 ГБ оперативна / 64 ГБ внутрішня / microSD (до 2 ТБ)
- Q7: 3 ГБ оперативна / 32 ГБ внутрішня / microSD (до 2 ТБ)
- Q7α: 3 ГБ оперативна / 32 ГБ внутрішня / microSD (до 2 ТБ)
• Камера:
- Q7+ : Основна 16 Мп з PDAF / Фронтальна 8 Мп або 5 Мп (5 Мп — ширококутна)
- Q7 : Основна 13 Мп з PDAF / Фронтальна 8 Мп або 5 Мп (5 Мп — ширококутна)
- Q7α : Основна 13 Мп з PDAF / Фронтальна 5 Мп (ширококутна)
• Акумулятор: 3,000 мАг
• Операційна система: Android 8.0 Oreo
• Розміри: 143.8 x 69.3 x 8.4 мм
• Вага: 145 г
• Підтримка мереж: LTE / 3G / 2G
• Модулі підключення: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.2 BLE / NFC / USB Type-C 2.0
• Кольори:
- Q7+: чорний Aurora Black / синій Moroccan Blue / фіолетовий Lavender Violet
- Q7: чорний Aurora Black / синій Moroccan Blue / фіолетовий Lavender Violet
- Q7α: синій Moroccan Blue
• Інше: сканер відбитків пальців / QLens / DTS:X 3D об’ємний звук / Захист від вологи та пилу за стандартом IP68 / Google Assistant / Розпізнавання обличчя / Багатофункціональний сканер відбитка пальця / Швидка зарядка / Сертифікат захисту MIL-STD 810G / Світлові ефекти у ритмі музики / FM-радіо

* Назва, характеристики та функції можуть відрізнятися залежно від конкретного ринку.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі