Radeon Graphics забезпечує більш високу продуктивність і розширені функції для Strange Brigade

Radeon Graphics забезпечує більш високу продуктивність і розширені функції для Strange Brigade
Геймери з усього світу зіткнулися віч-на-віч з давньої злою силою в давно очікуваній грі Strange Brigade. AMD працювала в тісній співпраці зі студією Rebellion, щоб дати можливість фанатам Radeon насолодитися винятковою якістю зображення, неймовірно високою частотою кадрів і низьким часом очікування в Strange Brigade.

Strange Brigade буде підтримувати кілька просунутих функцій Radeon RX, включаючи:

• FreeSync 2 HDR - забезпечує зниження затримок, високу яскравість пікселів і широку колірну гамму для HDR-контенту на дисплеях ПК. Технологія дозволяє зберігати в сценах гри Strange Brigade деталі без втрат через обмежені коефіцієнтів контрастності. У підсумку, яскраві сцени здаються ще яскравішими, а темні - реально темними, при цьому всі деталі залишаються видимими.

• Асинхронні обчислення: Strange Brigade за замовчування використовує асинхронні обчислення, що дозволяють покращити використання графічного процесора, заповнити проміжки простою, підвищити ефективність та продуктивність. Наприклад, при запуску різних екранних ефектів під час рендерингу тіней.

Геймери можуть безкоштовно отримати версію гри Strange Brigade для ПК при покупці відеокарти Radeon RX Vega RX 580 або RX 570, також як і безкоштовні ігри Assassin's Creed Odyssey і Star Control: Origins.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі