Райффайзен Банк Аваль та компанія Visa запустили сервіс швидких та простих онлайн-платежів Visa Checkout

Райффайзен Банк Аваль та компанія Visa запустили сервіс швидких та простих онлайн-платежів Visa Checkout
Visa і Райффайзен Банк Аваль анонсували сьогодні запуск платіжного рішення Visa Checkout в Україні. Райффайзен Банк Аваль – один з перших банків в країні, що запропонував своїм клієнтам – торговим підприємствам – цей новий спосіб оплати.

Visa Checkout – це сервіс онлайн-платежів Visa, що дозволяє покупцям швидко, легко та безпечно здійснювати покупки з будь-якого пристрою – смартфона, планшета, ноутбука або комп’ютера.

Використовуючи Visa Checkout, достатньо одного разу пройти реєстрацію: під час покупки на сайті чи в мобільному додатку торгово-сервісного підприємства або у вільний час на будь-якому ресурсі, де є кнопка Visa Checkout із переходом на сайт Райффайзен Банку Аваль або на сайт Visa. Надалі оплати в партнерських торгово-сервісних підприємствах не тільки в Україні, але і за кордоном можна здійснювати, просто натиснувши на кнопку Visa Checkout. При цьому, не потрібно кожного разу вводити дані картки, що значно спрощує процес оплати.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі