Разом з МАУ до Болгарії

Разом з МАУ до Болгарії
З 16.07.2020 Болгарія відкрила свої кордони для українських туристів. Тому авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» розпочинає чартерну програму до Болгарії, зокрема:

Київ (KBP) – Бургас (BOJ)
У період з 21.07.2020 по 25.09.2020 – щовівторка та щоп’ятниці, о 8:10 та о 6:40


Бургас – це найбільше курортне місто Болгарії. Неможливо залишитися байдужим до барвистих набережних та білосніжного узбережжя Чорного моря. Саме тут ви можете почати свій перший велосипедний крос та відвідати сафарі на квадроциклах. Десятки торгових вулиць та цікавих місць захоплять найвибагливішого туриста, а завдяки гостинності місцевих жителів Болгарія стане для вас однією з улюблених країн.

З 16.07.2020 Болгарія повністю відкрита для наших туристів, навіть не потрібен ПЛР-тест.

Як відомо, наразі існують деякі епідеміологічні обмеження для перетину кордонів різних країн. Із рекомендаціями щодо подорожей на крилах МАУ можна ознайомитися на сайті авіакомпанії (https://www.flyuia.com/ua/ua/information/fly-healthy).

Авіакомпанією «Міжнародні Авіалінії України» застосовуються стандарти й процедури безпеки відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.

З особливостями обслуговування пасажирів в аеропорту «Бориспіль» можна ознайомитися за посиланням (https://youtu.be/tC6_oXdSyaI). Із заходами безпеки на борту повітряних суден можна ознайомитися тут (https://youtu.be/cfsXSvhWD0o).

___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі