Reebok CrossFit® Nano 9: у кожного свій виклик

Reebok CrossFit® Nano 9: у кожного свій виклик
Компанія Reebok представила дев'яте покоління кросівок Nano, що стали символом CrossFit® по всьому світу.

Головна особливість новинки - абсолютна універсальність: Nano 9 підійдуть як новачкам, хто ходить у спортзал за настроєм, так і досвідченим атлетам, які беруть участь у змаганнях. Працюючи над кросівками, дизайнери та інженери Reebok спиралися на відгуки шанувальників CrossFit® по всьому світу.

CrossFit® - це не просто система тренувань: це дружнє співтовариство людей, об'єднаних однією ідеєю. Саме тому героями лукбуку нових кросівок стали не професійні моделі, а дев'ять осіб, що живуть CrossFit: від чемпіонів і медалістів Reebok CrossFit® Games Ніла Меддокса та Пета Веллнера до колишнього морського піхотинця Пета Берка, судді Джеральда Паркера та акторки Медді Керлі.

Серед особливостей Reebok Nano 9 - абсолютно новий верх з інноваційного матеріалу Flexweave, який забезпечує ще більш комфортну посадку, захист ноги при роботі з важким обладнанням та вражаючу еластичність. У міру м'яка амортизуюча підошва з жолобками MetaSplit відрізняється відмінним зчепленням і збалансованою гнучкістю для бігу та швидкісними комплексами (WOD). Широка передня частина допоможе зберегти стійкість при виконанні елементів важкої атлетики.

Nano 9 вже у продажу в фірмових магазинах Reebok. Ціна даної моделі складає 3999 грн.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі