Reebok x Кунг-фу Панда: Стань майстром свого стилю

Reebok x Кунг-фу Панда: Стань майстром свого стилю
Крута колаборація Reebok, DreamWorks Animation і Universal допоможе освоїти тонкощі спортивного стилю

Reebok, DreamWorks Animation і Universal Brand Development об'єдналися, щоб створити колекцію Reebok і Кунг-фу Панда, про яку точно будуть складати легенди. До неї увійшли кросівки і текстиль, присвячені милому панді По та іншим героям анімаційного фільму «Кунг-фу Панда».

У колаборації представлені культові силуети Reebok, натхненні всесвітом мультфільму, з безліччю відсилань до образів улюблених персонажів.

Кросівки Instapump Fury «Від Воїна Дракона» уособлюють шлях головного героя від звичайної панди, яка любить поїсти, до Воїна Дракона. З особливостей моделі: м'який замшевий верх з глянцевим зображенням дракона та натхненні знаменитими клаптиковими шортами По петельки на заднику та язичку. Підкладка навколо щиколотки відсилає до поясу головного героя, а на кнопках Pump зображені миска з локшиною і дракон. Підошва кросівок виконана в кольорах бамбука — одного з атрибутів По.

Верх Club C «Майстер свого стилю» виконаний з різних матеріалів і принтів, які відсилають до деталей одягу Несамовитої П'ятірки і По. Темно-синій носок кросівок натхненний штанами Журавля, язичок — екзоскелетом Богомола, тканина з принтом посередині — витонченим кімоно Тигриці, чорні вставки — шерстю головного героя, а на п'ятці можна помітити лусочки Гадюки. Логотип Reebok виконаний в стилі браслетів Мавпи, а забарвлення задника і підкладки відсилає до шортів По.

Кросівки Club C «Сила зодіаку» виконані в більш спокійному дизайні. Трафаретний принт в стилі китайської традиційної писемності на шкіряному верху прославляє кожного з семи майстрів кунг-фу: По, Тигрицю, Журавля, Мавпу, Богомола, Гадюку і Майстра Шіфу.

Енергійні кросівки Zig Kinetica «Від майстра Тай-чі» присвячені Китайському Новому року і закликають своїх володарів вірити в себе і довіряти своїй інтуїції. Верхня частина візуально відсилає до Світу Духів, в який потрапляє По в третій частині мультфільму, цю ж історію продовжують малюнок на устілці та цвітіння вишні на заднику.

Стати справжнім майстром свого стилю і зібрати весь образ можна доповнивши кросівки одягом з нової колекції. У колаборації Reebok і Кунг-фу Панда увійшли яскраві худі, толстовки, футболки та спортивні штани з зображеннями По, присвячені його становленню Воїном Дракона.

Спеціально для фанатів франшизи Reebok підготував особливу упаковку для кросівок в стилі Китайського Нового року. Червоний верх символізує конверти, якими обмінюються на святкових урочистостях в Китаї, а на коробці зображений динамічний графічний принт в стилі мультфільму. Самі кросівки загорнуті в цигарковий папір, що імітує меню з локшиною батька По, в якому представлене взуття колекції Reebok і Кунг-фу Панда.

Колекція Reebok і Кунг-фу Панда вже у продажу в фірмових магазинах Reebok.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі