Reebok Zig Kinetica: енергію не втримати

Reebok Zig Kinetica: енергію не втримати
Reebok представив лінійку кольорів нового сезону

В сезоні осінь-зима 2020 Reebok продовжує експериментувати з візуалізацією енергії і запускає серію абсолютно нових кольорів Zig Kinetica.

Reebok Zig Kinetica — це кросівки на стику технологій, функціональності і стилю, які відображають прагнення бренду до інновацій і сміливих експериментів. Кольорова палітра нового сезону демонструє результат взаємодії частинок світла, яке більше схоже на справжній барвистий «вибух» під напівпрозорою оболонкою підошви Zig Energy Shell.

Зарядившись яскравістю нових Zig Kinetica, токійський художник Mad Dog Jones створив серію арт-робіт, які занурюють глядача в химерний простір, наповнений енергією патернів видимих електромагнітних спектрів.

Reebok Zig Kinetica вражають не тільки зовнішнім виглядом, але і передовою технологією повернення енергії з трьох частин:

Zig Energy Shell: зиґзаґоподібний каркас забезпечує стійкість, направляє і повертає кінетичну енергію;
Floatride Fuel: «стрибучий» піноматеріал у підошві забезпечує енергійну амортизацію кожен день;
Zig Energy Bands: унікальна підошва стискається і розтискається як гума, створюючи пружинистість при відштовхуванні від поверхні.

Нові Reebok Zig Kinetica вже у продажу в магазинах бренду.
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі