Reikartz – генеральний партнер ІII Всеукраїнського Готельного Форуму

Reikartz – генеральний партнер ІII Всеукраїнського Готельного Форуму
11-12 жовтня в Києві в Mercure Kyiv Congress відбудеться щорічний Всеукраїнський Готельний Форум від Академії Гостинності.

Ось уже третій рік поспіль він збирає на одному майданчику готельєрів, кращих спікерів, експертів готельного бізнесу, а також представників сервісних компаній. Захід створено спеціально для того, щоб показати учасникам майбутнє готельної індустрії, поділитися досвідом і практичними кейсами сфери гостинності.

Мережа готелів Reikartz Hotel Group, за традицією, візьме участь у форумі не тільки в якості Генерального партнера, а й поділиться своїми знаннями ведення бізнесу. Цього року спікерами будуть: Андрій Дьома – операційний директор мережі, Ірина Магалецька - керівник відділу навчання, Максим Богданов – керівник відділу продажів, Марина Зайцева – керуюча готелем «VitaPark Борисфен» і Роксолана Кузик – проект-менеджер курортних готелів.

Чекаємо всіх небайдужих готельєрів 11 і 12 жовтня на III Всеукраїнському готельному форумі:
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі