RemaDays Київ вже через тиждень

RemaDays Київ вже через тиждень
Ми раді повідомити Вам, що виставка рекламної індустрії RemaDays Київ вже через тиждень відкриє свої двері!

Rema Конгрес.kongres

Під час виставки відбудеться Rema Конгрес, на якому будуть представлені доповіді, які висвітлюватимуть сучасний стан і перспективи розвитку різних сфер рекламної індустрії. Доповіді будуть проводиться за такими напрямками: "Європейські тренди в рекламному текстилі", "Європейські тренди та прогнози промоушн індустрії", "Традиції та інновації в нагородній продукції "," Сучасні методи та інструменти закупівлі зовнішньої реклами для рекламодавців " таі багато іншого. З більш докладним планом конференцій можна ознайомитися на сайті виставки.

Голосування в конкурсах Корони Реклами і Gifts of The Year.

Нагадуємо, що до четверга - 30 березня можна голосувати в конкурсах. Право голосувати мають фахівці рекламного ринку, компанії, зареєстровані в базі організатора, відвідувачі RemaDays Київ. Кожна компанія, яка має право голосу, може віддати свій голос за будь-яку кількість компаній в будь-яких обраних конкурсних категоріях!

Запрошуємо!
Команда організаторів RemaDays.



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі