Рестарт польотів МАУ до столиці Грузії

Рестарт польотів МАУ до столиці Грузії
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» планує відновлення рейсів до Тбілісі з 31 січня 2021 року. Рестарт поновить не тільки пряме авіасполучення між столицями України та Грузії, але й забезпечить міжнародний трафік перевізника додатковими зручними стикуваннями у Києві.

Після офіційного зняття обмежень на авіаперельоти владою Грузії сполучення з Тбілісі рейсами МАУ буде можливе 2 рази на тиждень: щоп’ятниці та щонеділі, з поверненням до Києва щосуботи та щопонеділка.

У перспективі, з 1 березня 2021 року, МАУ розраховує збільшити кількість частот на даному напрямку до 4 рейсів на тиждень.

Нагадаємо, що в базовому Міжнародному аеропорту «Бориспіль» авіакомпанія МАУ забезпечує зручні стикування рейсів до найбільших міст Європи та Близького Сходу (Париж, Амстердам, Лондон, Мілан, Мюнхен, Прага, Стамбул. Дубай, Тель-Авів), та надає сполучення міжнародних рейсів з регіонами України (Одеса, Харків, Львів, Дніпро, Херсон, Запоріжжя).

Як відомо, наразі існують деякі епідеміологічні обмеження для перетину кордонів різних країн. Із рекомендаціями щодо подорожей можна ознайомитися на сайті авіакомпанії.

Авіакомпанією «Міжнародні Авіалінії України» застосовуються стандарти і процедури безпеки у відповідності з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.

__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі