Ringostat запустив тариф «Антикриза АТС» для бізнесу, що працює на карантині

Ringostat запустив тариф «Антикриза АТС» для бізнесу, що працює на карантині

Ringostat анонсував випуск нового тарифу «Антикриза АТС». Він призначений для підтримки бізнесу, що працює в умовах карантину. Тариф включає всі продукти, які потрібні для швидкої побудови телефонії та організації роботи відділу продажів з дому. Інструменти, що входять в тариф, не прив'язані до конкретної локації. Тому бізнес може використовувати їх і після повернення в офіс.

«Антикриза АТС» - це набір інструментів для швидкого побудови повноцінної бізнес-телефонії. Вони дозволяють менеджерам працювати вдома так само ефективно, як з офісу: від прийому і здійснення дзвінків до автоматизації роботи в CRM.

Тариф вирішує відразу три проблеми:

— Складнощі при «переїзді». Працюючи з дому, співробітники змушені дзвонити і приймати дзвінки з власних мобільних. Доводиться вносити зміни на сайт, щоб розповісти клієнтам, як тепер зв'язатися з компанією.
— При роботі з дому співробітників складно контролювати. Завжди є шанс, що менеджери розслабляться і почнуть пропускати дзвінки, забувати про задачі.
— Зайві витрати часу і грошей. При організації віддаленої роботи компанії потрібно закуповувати SIP-телефони, підключати фахівців для їх налаштування. Налаштування телефонії може займати до тижня.

Новости футбола

Олександр Кисельов, директор з маркетингу Ringostat:

«Ми проаналізували складності, з якими стикаються компанії при переході на віддалений режим. Більш того, ми самі знаємо, як це - за лічені дні перевести 60+ співробітників на роботу з дому.

Спеціально для підтримки бізнесу ми створили тариф, що включає інструменти, які ми і самі використовуємо при роботі з дому. У ньому є саме те, що потрібно для продуктивної роботи команди. Підключення займе близько дня - тому бізнес зможе швидко перейти на нові рейки. Ringostat передбачив антикризові ціни на тариф і кількість робочих місць, яких вистачить для 90% компаній ».

Що входить в тариф:

— Віртуальна АТС - включено п'ять робочих місць в віртуальній АТС.
— Ringostat Smart Phone - розширення для Google Chrome, яке дозволяє прямо в браузері дзвонити, приймати дзвінки і переходити одним кліком в CRM. Включено 5 робочих місць.
— Ringostat Messenger - мультивіджет, який дозволяє клієнту написати вам відразу з сайту в зручному йому мессенджері. Менеджер може відповідати прямо з інтерфейсу Ringostat Smart Phone, не розриваючись між різними каналами комунікації.
— Віджет зворотного дзвінка (callback) для сайту з можливістю налаштування зовнішнього вигляду.
— Всі інтеграції з CRM, які є у Ringostat. Серед них такі популярні системи як amoCRM, Бітрікс24.CRM, Salesforce.

Також Ringostat надає бонус - добірку звітів Google Data Studio для контролю ефективності співробітників.

Антикризова пропозиція діє до 30 квітня включно і її ціни докладно описані на сайті тарифу - там же можна його підключити.
-----------------




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі