Розпочато процес вивчення зацікавленості потенційних інвесторів щодо придбання державного пакету акцій ПАТ «Центренерго»

Розпочато процес вивчення зацікавленості потенційних інвесторів щодо придбання державного пакету акцій ПАТ «Центренерго»
Міжнародна компанія EY, що є залученим радником, розпочинає процес вивчення зацікавленості потенційних інвесторів у приватизації державного пакету акцій ПАТ «Центренерго» розміром 78,289% статутного капіталу товариства.

Для отримання більш детальної інформації щодо об’єкту приватизації запрошуємо надсилати запити на електронну адресу: centrenergo@pl.ey.com.

ПАТ «Центренерго» – одна з найбільших енергогенеруючих компаній України. До складу компанії входять три теплові електростанції – Вуглегірська, Зміївська та Трипільська. Сумарна проектна потужність станцій становить 7690 МВт, що складає близько 14% від загальної потужності електростанцій України.

У лютому 2018 року Кабінет Міністрів України визначив Ernst & Young spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Corporate Finance sp. k. радником для підготовки до приватизації та продажу державного пакета акцій ПАТ «Центренерго».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі