РОЗШИРЕНА ЛІНІЙКА АУДІОСИСТЕМ LG XBOOM — У ЦЕНТРІ УВАГИ НА IFA 2018

РОЗШИРЕНА ЛІНІЙКА АУДІОСИСТЕМ LG XBOOM — У ЦЕНТРІ УВАГИ НА IFA 2018
LG XBOOM готується зайняти провідні позиції в нових категоріях з часткою у 35% на світовому ринку міні-систем та аудіосистем «усе в одному»

СЕУЛ, 22 серпня 2018 р. — На виставці IFA 2018 у Берліні LG Electronics (LG) представить розширену лінійку аудіопристроїв X-BOOM, в яку, окрім міні-систем та аудіосистем «усе в одному», увійдуть портативні Bluetooth-колонки X-BOOM Go та «розумні» колонки XBOOM AI ThinQ. Сама назва X-BOOM завжди асоціювалося з потужністю звуку в святковій атмосфері, що допомогло бренду завоювати 35% світового ринку в категоріях міні-систем та аудіосистем «усе в одному».

У свою 60-ту річницю LG активно розвиває стратегію в галузі аудіопристроїв, фокусуючись на якості звуку, а також на інвестуванні в дослідження та розробки. Одним із прикладів стратегії стало партнерство з Meridian Audio, чия технологія застосована в продуктах лінійки LG X-BOOM. Як піонер у виробництві інноваційних продуктів, Meridian зіграла важливу роль у розвитку та впровадженні революційної аудіотехнології Master Quality Authenticated (MQA), а також була ексклюзивним аудіобрендом для преміальних автомобілів, таких як Land Rover, McLaren і Jaguar.

Міні-система X-BOOM (модель CK99) і музична аудіосистема (модель OK99) «усе в одному» користуються особливою популярністю у споживачів завдяки приголомшливому звучанню потужністю від 1800 до 5000 ват, що створює атмосферу гучної вечірки. З коліщатком Pro DJ кожен зможе відчути себе діджеєм, використовуючи креативні функції мікшування і скретчингу, а також цікаві світлові ефекти. Прихильники караоке зможуть заглушити вокал практично в будь-якій пісні і налаштувати тон за допомогою функцій Voice Canceller і Key Changer. Ручки та коліщатка Grab & Move дозволяють LG OK99 надати нового сенсу поняттю «портативна аудіосистема».

Завдяки розширенню лінійки колонками X-BOOM Go (моделі PK3/PK5/PK7) ще більше прихильників музики зможуть оцінити майстерність LG у виробництві аудіоапаратури. При створенні X-BOOM Go розробники використовували досвід бренду в формуванні потужного звучання та святкової атмосфери, надаючи користувачам неперевершену якість та зручність. Передова аудіотехнологія Meridian в колонках X-BOOM Go забезпечує відтворення чистих верхніх частот і посилених басів, а також виключно потужного, точного звуку, попри компактність пристрою.

X-BOOM Go — це перші бездротові колонки з підтримкою aptX™ HD від Qualcomm для чудового потокового 24біт/576кбіт/с аудіо високої роздільної здатності без втрати якості. Це сприяє задоволенню вимог аудіофілів, які не хочуть мирятися зі спотворенням звуку при передачі через Bluetooth. LG першою включила aptX™ HD до комплектації смартфона в моделі G5, і ця передова технологія використовується дотепер у LG G7 ThinQ. Моделі X-BOOM Go також підтримують функцію кольорового підсвічування та оснащені ручками Grab-N-Go і X-grip для максимальної портативності та стабільності. Тривалий час роботи від батареї й стійкість до впливу навколишнього середовища (наприклад, води) роблять колонки X-BOOM Go відмінним рішенням для використання поза приміщеннями.

Лінійка колонок LG X-BOOM AI ThinQ включає моделі WK7 і WK9 і підтримує функцію голосового керування за допомогою Google Assistant. На відміну від інших колонок зі штучним інтелектом, якість звуку в LG X-BOOM AI ThinQ — на першому місці. Партнерство LG і Meridian реалізує весь потенціал компаній в галузі аудіотехніки, створюючи високоякісний звук, точне звучання вокалу та басів. Звук без втрат High Resolution Audio в LG XBOOM AI ThinQ відтворює аудіо так, як воно було записано в студії. Завдяки співпраці LG і Google персональний асистент Google Assistant інтегрований безпосередньо в продукт як в домашню станцію. Це дозволяє моделям WK7 і WK9 керувати сумісними з Google Assistant пристроями «розумного» будинку, а також електроприладами LG, сумісними з LG ThinQ. Ближче до кінця року до колонок X-BOOM AI ThinQ WK7, запуск продажів яких на ключових ринках стартує нині, буде додано модель WK9, що оснащена 8-дюймовим дисплеєм Smart Display. Smart Display покликаний забезпечити більшу інтерактивність у користуванні пристроєм.

«Розширюючи лінійку X-BOOM бездротовими і "розумними" колонками, LG відкриває нові можливості, де X-BOOM займає центральну позицію нашого напрямку домашнього аудіо, — заявляє Со Юнг-чже (Seo Young-jae), голова конвергентного підрозділи аудіо/відео LG Home Entertainment Company. — Завдяки співпраці з компанією Meridian у галузі аудіотехнологій, ми не сумніваємося у тому, що на X-BOOM чекає такий же успіх в Європі, як і в інших регіонах світу».

Відвідувачі стенду LG на виставці IFA 2018 у залі 18 зможуть на власні очі побачити продукцію LG X-BOOM та інші інноваційні мультимедійні новинки для домашнього користування.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі