Розумне судно на базі технології широкосмугового інтернету речей (Broadband IoT)

Розумне судно на базі технології широкосмугового інтернету речей (Broadband IoT)
Ericsson (NASDAQ: ERIC) разом з China Mobile і OceanAlpha представляють розумне судно на основі технології широкосмугового інтернету речей (Broadband IoT).

На Всесвітньому мобільному конгресі 2019 Ericsson демонструє приклад промислового використання Smart Vessel, керованого дистанційно на базі комерційної мережі 4G.

Цей варіант використання був розроблений спільно з China Mobile і OceanAlpha, найбільшою компанією у світі по безпілотним надводним судам.

Для даного сценарію як частини мобільного IoT рішення від Ericsson критично важливі збільшена пропускна здатність мережі і мінімальна затримка для виконання операцій практично в реальному часі.


Використовуючи можливості HD камери, розумне судно можна дистанційно направити в потрібне місце в зоні забруднення або аварії для ретельного моніторингу та вжиття необхідних заходів для усунення причини.
_________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі