Щодо перенесення рейсів з аеропорту Харкова в Бориспіль за напрямком Шарм-ель-Шейх 10 липня

Щодо перенесення рейсів з аеропорту Харкова в Бориспіль за напрямком Шарм-ель-Шейх 10 липня
Як стало відомо сьогодні з офіційного листа, аеропорт “Харків” відмовився прийняти літак типу Airbus 330 авіакомпанії «Air Leisure», який перевозить 330 туристів рейсом KUP 5312 за маршрутом Шарм-Ель-Шейх-Харків на замовлення туроператора Join UP! Замість Харкова посадка літака відбудеться в Києві, в аеропорту “Бориспіль”. Літак буде прийнятий аропортом “Бориспіль” о 19:00.

Хочемо зазначити, що аеропорт «Харків» в період з 5 червня по 9 липня 2018 року вже успішно приймав літак типу Airbus 330 авіакомпанії «Air Leisure», який виконував аналогічні рейси до Єгипту. Усі дозволи на вильоти минулих рейсів підтверджені Державіаслужбою України. Причиною сьогоднішнього рішення аеропорту «Харків» стала додаткова перевірка для спроможності прийняття літака типу ПС коду 4Е А330 в аеродромі коду 4С Харків, що схвалена під час спільної наради з Державіаслужбою України від 09.07.2018 року.

На час проходження перевірок за процедурою аеропорт не зможе приймати рейси повітряного судна типу Airbus 330, але матиме можливість відновити їх одразу після встановлення відсутності будь-яких ризиків. Відповідно рейс KUP 5311 за маршрутом Харків - Шарм-Ель-Шейх від 10.07.2018 буде відправлений також із Києва.

Туристам, які летять з відпочинку, туроператор Join UP! терміново запланував трансфер комфортабельними автобусами з Києва до Харкова, замовив напої і гаряче харчування.

Туристам, які мали вилітати із Харкова рейсом KUP 5311, компанія забезпечує максимально зручні умови під час трансферу Харків-Київ.

Компанія просить вибачення у туристів, які опинилися в цій ситуації.

З представником компанії туристи можуть зв’язатися за телефоном 044 303-9-303 – у відповідь на потреби туристів лінія відтепер працює цілодобово.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі