SAP допомагає компаніям дотримуватися змін до законодавств різних країн навіть у надзвичайних ситуаціях

SAP допомагає компаніям дотримуватися змін до законодавств різних країн навіть у надзвичайних ситуаціях
З початком пандемії та впровадженням заходів самоізоляції уряди багатьох країн світу прийняли зміни до своїх законодавств і зобов’язали компанії почати негайно виконувати нові юридичні та податкові норми. Оскільки програмні рішення SAP використовуються клієнтами в понад 190 країнах світу, важливо в найкоротші терміни внести зміни в усі локалізовані програмні рішення компанії у відповідності до законодавств тих чи інших країн для підтримки своїх клієнтів. Передусім це стосується виплат і податків, соціального забезпечення, обчислення лікарняних та заробітної плати, подання юридичної звітності, відстрочки податкових платежів, а також додаткових премій та надбавок на підтримку сімей тощо.

Наприклад, тільки у сфері вирішення розрахунку заробітної плати за короткий термін було реалізовано більше 80 змін для різних країн, зокрема й для України.

Однією з основних переваг компанії SAP є надійна стратегія локалізації, зокрема для таких надзвичайних ситуацій, як пандемія коронавірусу, що забезпечується окремим підрозділом SAP's Globalization Services (GS). Служби глобалізації тісно співпрацюють із замовниками та партнерами, щоб забезпечити рішення для кожної відповідної зміни якомога швидше й ефективніше та зробити цю інформацію загальнодоступною. Ці служби перерозподілили команди, мобілізували додаткові ресурси та продовжують працювати з внутрішніми й зовнішніми експертами, а також тісно взаємодіють із локальними користувачами.

Завдяки експертам SAP в Україні компанії в короткі терміни впровадити зміни, затверджені Законом України № 540-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Нагадаємо, що для підтримки екосистеми загалом та допомоги бізнесу в подоланні викликів поточної економічної ситуації SAP надала безкоштовний доступ до низки найкращих програмних продуктів. Наприклад, SAP Ariba Discovery допомагає компаніям усього світу, зокрема й українським, мінімізувати втрати, спричинені затримкою відвантажень, швидко вирішувати питання пропускної спроможності та збільшення споживчого попиту в умовах кризи, а Qualtrics дає змогу швидко розробити ефективний підхід до повернення співробітників після карантину. Широка лінійка найкращих у своєму класі рішень SAP допомагає швидко перейти на нові моделі ведення бізнесу, наприклад, з використанням можливостей SAP Е-Сommerce, або навчати працівників новим навичкам із SAP Learning Hub.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі