Сервіс доставки їжі Menu.ua розпочав набір кур’єрів у Києві

Сервіс доставки їжі Menu.ua розпочав набір кур’єрів у Києві
В компанії обіцяють офіційне працевлаштування та страховку

Сервіс доставки готової їжі Menu.ua, який успішно працює у Вірменії, Грузії та Білорусі, оголосив про набір кур’єрів в Києві. Службу доставки планують запустити вже у вересні.

Крім гідного заробітку, майбутнім співробітникам обіцяють офіційне працевлаштування, страховку від нещасних випадків, картки на пальне і ведуться переговори про компенсацію витрат на харчування. Кожен кур'єр буде забезпечений необхідним інвентарем (термосумка, power bank, футболка, жилетка, дощовик).

Залишити заявку можна на job.menu.ua.

Євген Казанцев, CEO Menu.ua:

"Один з пріоритетних напрямків розвитку компанії в Україні - турбота про співробітників з фокусом на кур'єрів служби доставки. Вони щодня контактують з тисячами клієнтів, чиє перше враження впливає на рішення про повторну покупку.

Наша основна задача - створити конкурентні і комфортні умови праці з високим рівнем мотивації. Це ті інвестиції, які принесуть дивіденди у вигляді лояльності до компанії і задоволеності від роботи. Наша формула проста: щасливий кур'єр = щасливий клієнт. "

В період розвитку компанії оплата буде погодинна без прив'язки до кількості доставлених замовлень. Щомісячний заробіток кур'єрів буде доходити до 25 000 грн і залежати від типу доставки та виду транспорту.

Служба доставки Menu.ua буде працювати з 8:00 ранку до 1:00 ночі і доставляти замовлення по всім районам міста. У майбутньому компанія планує перейти на цілодобовий графік. Розподілом замовлень буде займатися служба логістики.

Ваган Керобян, засновник Menu Group:

"Ми хочемо бачити в компанії комунікабельних, енергійних та націлених на результат повноцінних учасників команди. Кур'єри для нас - це рівноцінні партнери, яким необхідна турбота, увага і людське ставлення в однаковій мірі, як для клієнтів і ресторанів.

Думаю, що складність у відсутності транспорту не повинна стати перешкодою для початку роботи. І ось чому.

У 1994 році, коли я був студентом, мені запропонували можливість додаткового заробітку. Потрібно було набирати текст - оцифровувати медичний словник на різних мовах. Для роботи був потрібний комп'ютер, якого у мене не було. Я вирішив орендувати техніку і взявся за роботу. Через декілька днів я усвідомив, що без досвіду швидкісного друку наосліп, я зможу відбити хіба що вартість оренди комп'ютера. Тиждень я витратив на самонавчання і досяг такої продуктивності, що вже через 2 місяці зміг повністю викупити орендований мною комп'ютер.

У Києві є ряд компаній, які готові надати в оренду велосипед, самокат та інші види транспорту для комфортної та ефективної роботи. "
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі