SES анонсує зміни в керівництві

SES анонсує зміни в керівництві
Співробітник SES з багаторічним стажем роботи в компанії Тай Рубін змінить Джона Первіса на посаді директора з юридичних питань, а Фердинанд Кайзер, генеральний директор SES Video, йде у відставку в кінці року після майже 20 років роботи в компанії

Люксембург, 19 червня 2020 року – SES оголосила про те, що Фердинанд Кайзер, який пропрацював в компанії майже 20 років і очолював відеобізнес, який в даний час є генеральним директором підрозділу SES Video, вирішив піти у відставку в кінці 2020 року. Наступні шість місяців дозволять забезпечити повну та впорядковану передачу всіх управлінських справ безпосередньо Стіву Коллару, генеральному директору SES, який візьме на себе обов'язки управління відео-бізнесом SES з 1 липня 2020 року. Крім надання підтримки під час цього перехідного періоду, Фердинанд Кайзер буде відігравати провідну роль у поглибленні діяльності SES на урядовому та відомчому рівнях в Люксембурзі, а надалі приступить до виконання функцій голови правлінь SES Astra та GovSat.

Компанія також оголосила, що Тай Рубін, виконавчий віце-президент SES з юридичних послуг, стане директором з юридичних питань з 1 липня 2020 року, змінивши на цій посаді Джона Первіса, який вирішив відійти від своєї нинішньої посади з особистих причин після того, як він очолював юридичний підрозділ SES протягом 13 років. Джон Первіс залишиться важливим членом юридичної команди SES на неповний робочий день під керівництвом Тая Рубіна.

Тай Рубін входить у групу SES з 2006 року. Його робота в SES почалася після придбання New Skies Satellites, і він продовжував займати керівні посади як в SES New Skies, так і в SES World Skies. У 2011 році Тай Рубін приєднався до O3b Networks в якості головного юридичного радника та став ключовим членом керівної команди завдяки успішному запуску, комерціалізації та остаточного придбання O3b SES.

«Фердинанд і Джон були важливими особистостями для успіху SES протягом останніх двох десятиліть, і я не можу переоцінити їх неймовірний вклад, який вони внесли за цей період. Протягом останніх 20 років Фердинанд був рушійною силою розвитку найуспішнішого в світі бізнесу прямого супутникового мовлення (Direct-to-Home), що дозволило всім співробітникам SES з гордістю заявити про те, що ми транслюємо понад 8300 каналів для обслуговування бильш ніж 367 мільйонам домогосподарствам і 1 мільярду чоловік. Якщо хтось і заслужив право на довгу та щасливу пенсію, так це — Фердинанд. Я вдячний та радий, що ми збережемо знання, напуття і вплив як Фердинанда, так і Джона, оскільки вони продовжать залишатися невід'ємною частиною SES — Джон як важливий член юридичної команди, а Фердинанд в якості голови правлінь Astra і GovSat », — зазначив Стів Коллар . «Між тим, я радий вітати Тая в команді вищого керівництва SES. Я працюю з Таєм вже більше 20 років, і він один з найяскравіших і відданих керівників, з якими я зустрічався. Нам пощастило, що в SES так багато талановитих професіоналів, і ми з нетерпінням очікуємо спільної роботи з Таєм, створюючи захоплюючу перспективу для SES».
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі