SES спростить виробництво спортивних заходів завдяки комплексу Stockley Park у Лондоні

SES спростить виробництво спортивних заходів завдяки комплексу Stockley Park у Лондоні
Новий об'єкт пропонує простий доступ до глобальної мережі та послуг відео виробництва SES з відновленням спортивних заходів по всьому світу

По мірі того, як дистанційне виробництво спортивних заходів набирає обертів по всьому світу, SES надає телекомпаніям комплекс спортивних й інших заходів з повним спектром послуг у Великому Лондоні, який нещодавно відкрився. Крім забезпечення сигналу супутникового мовлення, декодування, обробки та запису, об'єкт SES Stockley Park пропонує спортивним мовникам ряд послуг, які допомагають спростити весь робочий процес виробництва спортивних заходів.

Весь спектр відео-послуг, що надаються комплексом SES Stockley Park, пропонується в діапазоні від послуг контент-менеджменту – нарізка та режисура, субтитри, дубляж аудіо матеріалів і титрування, зберігання та архівування контенту для полегшення його відтворення – до мовлення на різних каналах або онлайн-платформах. Також, з метою задоволення різноманітних потреб клієнтів, лондонський комплекс зможе пропонувати послуги відтворення для європейських замовників і стане резервним майданчиком для об'єкта SES, розташованого в Мюнхені.

Комплекс SES Stockley Park має центральну апаратну з площею понад 220 кв. м., яка стане основним медіацентром для всіх європейських спортивних подій. Безпосередньо зі Стокле-парку мовні компанії та власники контенту зможуть використовувати надійну інфраструктуру SES, що складається із гібридних IP, оптоволоконних, наземних і супутникових мереж і здатну забезпечувати прийом й передачу кількох перегонів одночасно. Приміщення оснащене високопродуктивним ефірним обладнанням високого рівня, що забезпечує чудову якість всіх сигналів в реальному часі з можливістю передачі в форматі Ultra HD 4K. Потужності Stockley Park повністю стійкі та гарантують 100% безперервність прямих трансляцій за підтримки висококваліфікованої команди менеджерів проектів і персоналу технічної підтримки, які перебувають на місці.

«Лондон – це великий спортивний центр. Ми раді розмістити тут центральну апаратну світового класу для забезпечення трансляції спортивних заходів в прямому ефірі та доставки сигналу по всій Азії, Європі, Північній та Південній Америці », – зазначив Стів Коллар, генеральний директор SES. «Наша компанія щодня транслює 620 годин преміальних спортивних та інших заходів. Тому, ми повністю занурені в світ спортивних трансляцій. Створюючи наш лондонський комплекс в Стокле-парку, ми зможемо ще якісніше задовольнити потреби наших клієнтів, допомагаючи їм збільшувати свою глядацьку аудиторію під час кризи поки спортивні заходи виходять з карантину у зв'язку з COVID-19».
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі