SES запускає безкоштовний супутниковий канал для боротьби з поширенням COVID-19

SES запускає безкоштовний супутниковий канал для боротьби з поширенням COVID-19
SES використовує надійний контент від перевірених організацій, таких як ЮНІСЕФ та Агентство «Франс-Прес», щоб донести до сільських жителів важливу інформацію про COVID-19

Люксембург, 16 червня 2020 – Мільйони домогосподарств в Африці, Європі та Азіатсько-Тихоокеанському регіоні зможуть отримати доступ до безкоштовного телеканалу через супутники SES, що призначений для трансляції надійного, інформативного контенту про COVID-19. Канал «Fight COVID-19» транслює контент, спрямований на надання малозабезпеченим і сільським громадам важливої інформації про те, як обмежити поширення вірусу.

Контент надається перевіреними організаціями, такими як ЮНІСЕФ та Агентство «Франс-Прес» (L'Agence France-Presse - AFP), а також глобальною соціальною платформою освітніх технологій Potential.com. Метою даного контенту є неупереджене інформування телеглядачів про визначення симптомів COVID-19, про процес одужання і про те, як справлятися з наслідками глобальної пандемії та дотримуватися соціального дистанціювання, а саме: як вести домашнє господарство, забезпечувати догляд за дітьми та зберігати психічне здоров'я. SES схвалює залучення до співпраці додаткових постачальників контенту з ряду міжнародних і регіональних організацій на каналі, присвяченому проблематиці COVID-19.

Канал транслюється безкоштовно зі супутникового угруповання SES і доступний в наступних регіонах:

• ASTRA 4A на 5 градусів східної довготи для країн Африки на південь від Сахари і для України
• ASTRA 2F на 28,2 градуса східної довготи для Західної Африки
• NSS-12 на 57 градусів східної довготи для Ефіопії та сусідніх країн
• SES-9 на 108,2 градуса східної довготи для Філіппін

«За останні кілька місяців вірус COVID-19 порушив звичні устої нашого життя, і, на жаль, найближчим часом він, схоже, не зникне. Завдяки глобальному супутниковому покриттю, ми свідомо готові надати свої ресурси для сприяння в передачі важливої інформації соціально вразливих груп населення», - заявив Стів Коллар, генеральний директор SES. «Нам дуже пощастило мати можливість співпраці з ЮНІСЕФ, AFP і Potential.com, які готові надавати свій контент з цієї благої метою. Разом ми сподіваємося охопити широку групу аудиторій надійним, що заслуговують довіри контентом, і внести свій вклад в стримуванні поширення COVID-19».
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі